Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SUZAŠTITNIK ŽUPE SV. ILIJE

Na Kladi svečano proslavljen blagdan sv. Franje Asiškoga

Objavljeno prije

U nedjelju je svečanom misom u 11 sati kojoj je prethodio ophod sa svečevim kipom oko crkve proslavljen blagdan sv. Franje Asiškoga, suzaštitnika naše Župe sv. Ilije Proroka.

Misno slavlje je predvodio fra Šimun Bilokapić, profesor na KBF-u u Splitu, uz suslavlje župnika fra Ante Bilokapića i župnog vikara fra Darija Sinkovića, a pjesmom uveličao mješoviti župni zbor pod ravnanjem sestre Mile Deak.

Proslavljen blagdan sv. Franje Asiškoga na Kladi

U prigodnoj propovijedi fra Šimun je podsjetio brojne vjernike, od kojih je dio zbog epidemioloških mjera ostao izvan crkve, na Franjinu odluku da bude ponizan i najmanji među svojom braćom s posebnim odnosom prema siromasima. Upravo odnos prema siromasima je označio kao bitnu Kristovu poruku koja je uvijek suvremena i jasno iskazana u Evanđelju: Što god učiniste jednom od najmanjih, meni učiniste.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Župa sv. Ilije

OBAVIJEST O PRIVREMENOJ REGULACIJI PROMETA

Zbog radova na obnovi župne kuće povremeno onemogućen promet dijelom Ulice oca Ante Gabrića

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da će zbog izvođenja radova na obnovi župne kuće povremeno biti onemogućen promet Ulicom oca Ante Gabrića od kbr. 19 do kbr. 45 dana 03. veljače 2023. godine (petak) u periodu od 14.00 do 17.00 sati.

Molimo građane za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa.

GRAD METKOVIĆ

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije