Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

CIKLOTURIZAM

Mlinište dobilo servisni punkt za bicikle i romobile

Objavljeno prije

Mlinište je dobilo servisni punkt za bicikle i romobile. Postavljen je servisni stup s alatom, kao i stalak za bicikla.

Ovu korisnu vijest za ljubitelje tog prijevoza podijelila je načelnica općine Zažablje Maja Vrnoga.

Budući da je Zažablje vrlo interesantna destinacija za cikloturiste, u naselju Mlinište je postavljen servisni stup s alatom za popravak bicikala i romobila, kao i stalak za bicikla. Nabavu i postavljanje je osigurala Dubrovačko-neretvanska županija iz projekta Maritime and Multimodal Sustainable Passanger Transport Solutions and Services-MIMOSA, – napisala je Vrnoga.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije