Ostanimo u kontaktu

MINISTAR DAO PODRŠKU PROJEKTIMA

Ministar Butković boravio u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u ponedjeljak je boravio ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Ministar je tom prilikom, u pratnji župana Nikole Dobroslavića i zamjenika Joška Cebala i Žakline Marević te predsjednika ŽO HDZ i saborskog zastupnika Branka Bačića, obišao najvažnije projekte lučke infrastrukture na području županije i nazočio potpisivanju ugovora o izgradnji Pomorsko-putničkog terminala Vela Luka.

Posjet županiji ministar je započeo u Dubrovniku obilaskom radova na proširenju i rekonstrukciji Lapadske obale, nastavljen je obilaskom radova u Luci Trpanj i na lukobranu Puntin u Korčuli te ACI Marini Korčula. Danas je i potpisan ugovor za izvođenje jednog od najvažnijh projekata lučke infrastrukture u županiji – Pomorsko-putnički terminal Vela Luka, čija je vrijednost 75 milijuna kuna.

U izjavi medijima župan Nikola Dobroslavić je, među ostalim, izjavio kako je ova županijska vlast uvijek posebnu pozornost pridavala razvoju infrastrukture, posebice razvoju luka: „Ponosni smo jer smo najbolja županija u Hrvatskoj po korištenju EU sredstava, a posebno za lučku infrastrukturu. Dijelom realiziranih, a dijelom u realizaciji već smo na 6,7 milijardi kuna iz fondova EU“ rekao je.

Podršku projektima dao je i ministar Butković, koji je rekao da se nikada dosada ovoliko nije radilo na lučkoj infrastrukturi, a posebno je pohvalio Dubrovačko-neretvansku županiju koja ima najviše ugovorenih projekata i po broju i financijski s iznosom oko 800 milijuna kuna.

EKOLOŠKI KLUB DELTA 5

Športsko ronilački klub poziva na EKO AKCIJU

Objavljeno prije

Športsko ronilački klub Ekološki klub Delta 5 poziva vas na ekoakciju koja će se održati 19. i 20. lipnja.

U subotu, 19. lipnja, će okupljanje biti na Unki kod Veslačkog kluba, a u nedjelju, 20. lipnja, je predviđen izlet u Agroetno park Žabac u Badžuli.

Delta 5

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije