Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ JE UZ PETRINJU I GLINU

Milan: Iz proračunske pričuve jutros uplaćeno 100 tisuća kuna pomoći

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je objavio da je iz proračunske pričuve uplaćeno 100 tisuća kuna pomoći za Petrinju i Glinu

GRAD METKOVIĆ JE UZ PETRINJU I GLINU
IZ PRORAČUNSKE PRIČUVE JUTROS UPLAĆENO 100.000 KUNA POMOĆI
Grad Metković je financijski pomogao gradovima Petrinji i Glini. Iz sredstava proračunske pričuve Grada Metkovića jutros je uplaćeno 70.000,00 kuna Gradu Petrinju i 30.000,00 kuna Gradu Glini.
Također, putem gradskog društva Hrvatskog crvenog križa u potresom pogođena područja Grad Metković će uputiti 10.000 komada jednokratnih zaštitnih maski.
U ovom teškom trenutku, Grad Metković je u mislima sa svima koji su pogođeni ovim razornim potresima i stojimo na raspolaganju za sve što je potrebno.
Snaga zajedništva i ovaj put će pobijediti sve nevolje! #zajednistvo

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježeno je 14 novih slučaja zaraze koronavirusom, 7 osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 14 novih slučaja zaraze koronavirusom (četiri utvrđena brzim antigenskim testom). Riječ je o sedam osoba iz Metkovića, tri iz Dubrovnika, dvije iz Župe dubrovačke te jednoj iz Blata i Slivnog.

Ukupno je zaraženo devet osoba muškog spola i pet osoba ženskog spola, a osam ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Preminula je jedna ženska osoba iz Dubrovnika (rođ. 1933. g.).

Izliječeno je 37 osoba: osam iz Metkovića, sedam iz Dubrovnika i Vele Luke, tri iz Blata i Stona, dvije iz Orebića te jedna iz Dubrovačkog primorja, Konavala, Opuzena, Ploča. Slivnog, Smokvice i Župe dubrovačke.

U posljednja 24 sata obrađeno je 360 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 69 942 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 26 osoba pozitivnih na koronavirus. Tri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i svi su na invazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji su 374 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 714 kršenja mjere samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije