Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POZIV DJEVOJKAMA!

Mia Franić zaštitno lice Optike Van Gogh u Splitu, a koja će djevojka biti zaštitno lice u Metkoviću?

Objavljeno prije

Mia Franić, Optika Van Gogh Split

Foto: Željko Šunjić

Mia Franić, koju između ostalih uspjeha, možemo prepoznati iz Jolinog spota za pjesmu Remek djelo, prošli je tjedan zasjala u ulozi modela za naočale Optike Van Gogh. Atraktivna Mia plijenila je poglede Splićana pozirajući s ove sezone vrlo traženim naočalama Italia Independent za novootvorenu Optiku Van Gogh u Splitu.

Marka naočala Italia Independent predstavlja inovativni stil koji je već odavno prepoznat u globalnom svijetu mode i stila. Kreativan i moderan brend povezuje modu i dizajn, tradiciju i inovaciju, a namijenjen je svim ljudima slobodnog i kreativnog duha koji se žele osjećati “neovisno”.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posebno atraktivne i tražene su “termo osjetljive” sunčane naočale koje mijenjaju boju na suncu te “plišane naočale” za kojima su poludjele poznate svjetske zvijezde, a nosi ih i Mia Franić.

A osim što pozivaju da provjerite ponudu i popuste za naočale u našem gradu, iz Optike Van Gogh stiže super vijest za naše lijepe Metkovke kojima se pruža prilika da postanu reklamno lice Optike Van Gogh u Metkoviću!

Svoje prijave pošaljite na info@metkovic-news.com.

Sretno!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije