Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POTICANJE PODUZETNIŠTVA

Metkovskim poduzetnicima dodijeljeno ukupno milijun kuna

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan je jutros s metkovskim poduzetnicima potpisao ugovore o dodjeli potpora iz Programa mjera poticanja poduzetništva u Gradu Metkoviću za 2021. godinu te s poduzetnicima kojima je potpora dodijeljena za ublažavanje posljedica uzrokovanih pandemijom koronavirusa tijekom 2021. godine.

Iz gradskoga Proračuna tako je ove godine dodijeljeno 125 potpora u ukupnom iznosu od milijun kuna.

– Iz Programa mjera poticanja poduzetništva, iz kojega Grad sredstva dodjeljuje već četvrtu godinu zaredom, poduzetnicima je raspodijeljeno ukupno 500 tisuća kuna. Sredstva su dodijeljena prema ostvarenim bodovima u dvije mjere – potpore novoosnovanim tvrtkama i obrtima te potpore za nabavu strojeva, opreme i uređenja poslovnog prostora. Potpore za novoosnovane tvrtke i obrte dobilo je devet poduzetnika, dok je njih 46 dobilo potpore za nabavu strojeva, opreme i uređenja poslovnoga prostora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uz Program mjera poticanja poduzetništva, Grad Metković je već drugu godinu zaredom s 500 tisuća kuna pomogao i 70 poduzetnika kojima je pandemija koronavirusa uzrokovala teškoće u poslovanju. Na taj način želimo pomoći u očuvanju razine gospodarske aktivnosti, likvidnosti gospodarskih subjekata te očuvanju radnih mjesta.

Poduzetnici pokreću naš grad i poduzetništvo ćemo uvijek poticati! Stoga mi je posebno drago istaknuti kako su sredstva za dodjelu potpora u poduzetništvu osigurana i za 2022. godinu, – istaknuo je Milan.

RADOVI NA PUKNUĆU VODOVODNE MREŽE

Ulica Put Narone kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulici Put Narone, da će danas 08.08.2022. od 9:30 do 11:30 zbog radova na iznenadnom puknuću na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda mole za razumijevanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije