Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LJUBITELJI VW-a DOLAZE NA SVOJE

Metkovski ‘VW Team’ organizira drugi po redu ‘VW meet Metković’

Objavljeno prije

VW Meet Metkovic

VW Team Metković‘ organizira drugi po redu VW meet Metković, koji će se održati na standardnoj lokaciji, na prostoru starog Mlina – pokraj pogona Pekarstvo Metkovka, u Industrijskoj ulici u Metkoviću, u subotu 26. kolovoza 2017. od 15 do 22 sata.

Za one neupućene, VW Team Metković je udruga koja djeluje na području Metkovića od 2015-e godine. Aktivno se bavi promocijom vozila VAG korporacije, obilaskom susjednih događaja te upoznavanja sa ljudima iz Hrvatske i susjednih država koji će biti prisutni na samom događaju u Metkoviću.

Sveznalica 7400xXpx

Na tragu još jednog dobrog druženja organizatori pozivaju sve ljubitelje VW-a da im se pridruže na ovoj jedinstvenoj manifestaciji. Više informacija saznajte putem fb stranice društva VW Team Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije