Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

UZROK NEPOZNAT

Metković i cijela dolina Neretve ostali bez napajanja el. energijom

Objavljeno prije

Metković, a vjerujemo i cijela dolina Neretve su upravo, u 4,10h ostali bez napajanja el. energijom.

Probat ćemo doznart što je uzrok tome i do kada bi moglo potrajati te vas na vrijeme izvjestiti.

Nakon više pokušaja u 4,29 sati napokon smo dobili dežurnog operatera koji nam je u žurbi samo kratko odgovorio: ”Ne znamo ništa, ne znamo ništa, aj Bok! I poklopio slušalicu’

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ne baš korisna informacija… no, ne preostaje nam ništa drugo, nego kao i svima vama poštovani čitatelji sačekati da ‘žarulja ponovno zasvijetli’.

Al svakako možemo konstatirati, kako kvar traje već preko 30 minuta, da je u pitanju neki ozbiljniji problem.

Provjerili smo i sa centralom HEP-a u Splitu, dežurni operater je rekao kako nisu upoznati sa samom situacijom te istaknuo da je vrijeme uredno te uzrok ne bi trebale biti vremenske neprilike.

Svakako pratite Metković NEWS, uskoro donosimo više informacija.

PRODULJENJE POPISA 2021.

DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU PRODULJUJE PROVEDBU TERENSKOG POPISIVANJA

Objavljeno prije

U skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine (Narodne novine, br. 25/20. i 34/21.), Državni zavod za statistiku odlučio je produljiti provedbu druge faze Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine, odnosno terenskog popisivanja do 29. listopada 2021. Odluka o produljenju provedbe Popisa 2021. donesena je zbog procjene da do 17. listopada 2021. neće biti popisane sve popisne jedinice definirane spomenutim Zakonom.

Zbog specifičnih okolnosti u kojima se provodi Popis 2021., produljenje provedbe terenskog popisivanja omogućit će popisivačima koji su na terenu da obave popisivanje svih popisnih jedinica koje nisu samostalno popisane, osobnim intervjuom sa stanovništvom s pomoću elektroničkih uređaja te izvrše kontrolu podataka prikupljenih u prvoj fazi Popisa 2021. Stoga građani ne trebaju brinuti da popisivači neće obići njihova kućanstva.

Državni zavod za statistiku objavit će prve rezultate Popisa 2021. 60 dana od završetka popisivanja na terenu, a konačne rezultate u skladu s rokovima koji će biti definirani programima publiciranja i kalendarima objavljivanja statističkih podataka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zagreb, 14. listopada 2021.

ODLUKA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije