Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

GRADSKI PROJEKTI

Metković dobiva štedljivu javnu rasvjetu

Objavljeno prije

rasvjeta

Metkovska gradonačelnica Katarina Ujdur danas je u svome uredu potpisala Ugovor o energetskom učinku između Grada Metkovića i Zajednice ponuditelja koju čine Elos d.o.o. i Štedna rasvjeta d.o.o., a koju je predstavljao Zoran Samardžić, direktor Elosa.

Riječ je o novom, suvremenom sustavu javne rasvjete koji će na godišnjoj razini omogućiti uštedu energije u iznosu od 772.500 kuna. Grad Metković taj će taj projekt financirati iz ušteda ostvarenih tijekom sljedećih osam godina pa to neće opterećivati Proračun. Budući da je predviđeni životni vijek rasvjetnih tijela dvanaest godina, na kraju će se uz otplaćeni sustav uštedjeti oko 3.000.000 kuna.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Od g. Samardžića doznali smo da je narudžba rasvjetnih tijela puštena u proceduru te da se isporuka prvih količina očekuje između 20. i 25. ožujka pa bi se odmah počelo s njihovom montažom. Ostatak će dolaziti sukcesivno sljedećih petnaestak dana te će se tako montirati na rasvjetne stupove. Dopuste li vremenske prilike posao bi trebao biti završen do 1. svibnja. (metkovic.hr)

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije