Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SOCIJALDEMOKRATSKI FORUM ŽENA METKOVIĆ

Građani kupnjom tulipana potpomogli rad Zaklade Ana Rukavina

Objavljeno prije

Socijaldemokratski forum žena Metković za Zakladu Ana Rukavina

U subotu, 9. travnja, članice Socijaldemokratskog foruma žena, sudjelovale su akciji Omiljeni cvijet Ane Rukavine. To je humanitarna akcija koju od 2010. godine održava Socijaldemokratski forum žena SDP-a Hrvatske. Prodajom tulipana, omiljenog cvijeta Ane Rukavina pomažu rad Zaklade Ana Rukavina.

Sveznalica 7400xXpx

Forum žena Metković u akciju se uključio lani i planira je podržavati ubuduće. Unatoč kiši akcija se održala. Zahvaljujemo svim sugrađankama i sugrađanima koji su se odazvali akciji te nam pomogli da prodajom 200 tulipana u Zakladu uplatimo 1.400,00 kn.

– Građani Metkovića već su pokazali nebrojeno puta svoje humano lice. 2007. godine mnogi su dali krv i upisali se u registar donatora matičnih stanica. Na ovaj način sada nastavljamo pomagati Zakladi da nastavi raditi, u nadi da će malo tko od nas trebati njezinu pomoć. Hvala svim članicama SDFŽ-a koje su akciju odradile, Gradskim organizacijama SDP-a i HSU-a Metković koji su akciju podržali, te pozivamo sve građane da nam se pridružite i iduće godine početkom travnja, – poručuju iz Socijaldemokratskog  forum žena Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije