Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POKLADNE SVEČNOSTI

Marko Krnjeval je osuđen, presuda je tradicionalno izvršena na Maloj rivi

Objavljeno prije

Suđenjem i izvršenjem presude Marku Krnjevalu završene su još jedne Pokladne svečanosti u gradu Metkoviću. Ove godine zbog epidemioloških razloga nije bilo većih okupljanja tako da su suđenje i presudu građani mogli gledat uživo preko našeg portala.

Donosimo video priloge i foto-galeriju cijelog događaja, a u nastavku pročitajte završno suđenje i oporuku…

OPTUŽBA, SUĐENJE, PRESUDA I OPORUKA

METKOVSKE POKLADE 2021
ZAVRŠNO SUĐENJE.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

SUDAC: OTVARAM PRVO ON-LINE SUĐENJE PROTIV MARKA KRNJEVALA, ROĐENOG METKOVCA, GOSPAR S PJACE, VELEPOSLANIKA BRĐANA, MARKIZA S KLADE, GROFA OD UNKE, ŠERIFA CRNOG PUTA, ZASTUPNIKA ORAŠINE, GASTARBAJTERA MOBINA, RANČERA JERKOVCA, GRANIČARA GLIBUŠE, DIVA OD SLATINA, MEŠTRA OD PODKRAJA, LUN KRALJA LIMANA I DARTANJANA PRŽINA, KOJI JE ISPITAN PUTEM SKAJPA
OD STRANE DORH-A I USKOK-A ŠTO JE UVELIKE POMOGLO OVOM SUDU, TE ISTI I NE TREBA DOLAZITI U OVU SUDNICU.
DAJEM RIJEČ TUŽITELJU.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ZA OGROMNA OKUPLJANJA I NEPOŠTIVANJE PROPISANIH KOVID MJERA ISPRED HOTELA „MB“.

BRANITELJ: NIJE MOJ KLIJENT KRIV, NEGO JE KRIV GOSPODIN MILKO BULUM, KOJI JE POVUKAO SVE VEZE U STOŽERU DA SE MJERE PRODUŽE DO 1.10. KAKO BI NESMETANO MOGAO PRODVATI KAVU TO GO.
SUDAC: PO OVOJ TOČKI OPTUŽNICE MARKO NIJE KRIV TE OVAJ SUD NALAŽE MINISTRU BOŽINOVIĆU DA ODMAH ZATVORI „MB“ I ZA TAJ DIO METKOVIĆA UVEDE POLICIJSKI SAT OD 0 DO 24.
DAJEM RIJEČ TUŽITELJU.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO NAŠA VELEBNA SPORTSKA DVORAN NAKON RENOVIRANJA I PRVE KIŠE POSTALA ZATVORENI OLIMPIJSKI BAZEN.

BRANITELJ: NIJE KRIV MARKO NEGO GORAN VLADIMIR ZVANI PENZIJA, GLAVNI NADZORNI ORGAN RENOVIRANJA DVORANE KOJI JE POGODOVAO VATERPOLO KLUBU „GRČ“ DA SVOJE UTAKMICE ZA HLADNA VREMENA ODIGRAVA U METKOVIĆU A NE NA REPIĆU.

SUDAC: NI PO OVOJ TOČKI OPTUŽNICE MARKO NIJE KRIV TE OVAJ SUD NALAŽE „NIDI-DOO“ DA NABAVI 100 VELIKIH MAŠTALA KOJA BI PRIKUPLJALA KIŠU, A TVRTCI „MACONI“ ZAKONOM SPOJENIH POSUDA UPUTI NA SLIVNE VODE.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO SU GRADSKE TVRTKE „METKOVIĆ ČISTOĆA“ I „METKOVIĆ DOO“ PORED POSTOJEĆI ŠEST DIREKTORA, RASPISALE NATJEČAJ ZA JOŠ DVA DIREKTORSKA MJESTA, TE SU NAM ZBOG TOGA POSKUPILE REŽIJE.

BRANITELJ: NIJE KRIV MARKO NEGO ŽUPAN KOJI JE ODOBRIO SREDSTVA DA SE KANCELARIJE OD NAVEDENIH FIRMI RENOVIRAJU I PROŠIRE TE SE U NJIH SMJESTI METKOVSKI KADAR KOJI JE U ŽUPANIJI BIO VIŠAK.

SUDAC: OVAJ SUD NALAŽE GRADONAČELNIKU MILANU DA SE SUPROSTAVI ŽUPANU TE DA UKINE SVA DIREKTORSKA MJESTA I ZA VRŠITELJA SVIH DUŽNOSTI POSTAVI DANKU VRNOGU.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO NAKON UPORNOG ZALAGANJA NAŠE SKOJEVKE SEKE BEBIĆ KOD PREDSJEDNIKA MILANOVIĆA NIJE VRAĆEN SPOMENIK STIPANU FILIPOVIĆU-STEVI U OPUZENU, NEGO JE NA TOM MJESTU NAPRAVLJENA POSLOVNA ZONA.

BRANITELJ: MARKO NIJE KRIV JER TUŽITELJ NEMA PRAVU INFORMACIJU. NAIME, NAŠ GRADONAČELNIK ISKORISTIO JE SVOJE RODBINSKE I POLITIČKE VEZE TE PODUZEO SVE RADNJE DA SE SPOMENIK PREBACI I POSTAVI U METKOVSKI PARK TE DA SE SVEČANO OTVORI NA ALIJINO 27.7. 2021.

SUDAC: NAKO ŠTO JE OVAJ SUD PROVJERIO NAVODE OBRNE, ODBACUJE OPTUŽBE PROTIV MARAK I NALAŽE GRADONAČELNIKU DA SE UZ SVE SPOMENUTO, POTRUDI VRATI ČETRI ZABORAVLJENE BISTE NERETVANSKIH SKOJEVACA.
TUŽITELJ: KRIV JE ŠTO JE DR. NIKICA HAJVAZ ZVANI TETAK, UŠAO U POLITIKU TE JE TAKO METKOVSKI DOM ZDRAVLJA OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG DOKTORA.

BRANITELJ: NIJE MOJ BRANJENIK KRIV, KRIV JE BOŽO PETROV KOJI JE NAGOVORIO TETKA DA SE KANDIDIRA ZA GRADONAČELNIKA NAŠEGA GRADA.

SUDAC: PRIHVAĆE SE OBRAZLOŽENJE OBRANE TE OVAJ SUD NALAŽE BOŽI PETROVU DA POVUČE TETKA IZ IZBORNE UTRKE, A STRANCI MOST DA ODUSTANE OD IZBORA TE PODRŽI GOSPODINA STIPU GABRIĆA JAMBU U BORBI ZA PETI MANDAT.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV I ZBOG TOGA ŠTO JE NAŠA N.K. NERETVA SVOJU PRVU OVOGODIŠNJU PRIPREMNU UTAKMICU ODIGRALA NA DOMAĆEM TERENU U MOSTARU.

BRANITELJ: PA KAKO MOJ KLIJENT MOŽE BITI KRIV ZA REŽIM KOJI VLADA NA GRANICAMA U OVO KORONA VRIJEME. DOMAĆI IGRAČI NISU MOGLI PREKO, PA SU UTAKMICU ODIGRALA MOMCI IZ HERCEGOVINE POD PAROLOM „ SVE NAS ISTA RIJEKA SPAJA“.

SUDAC: MARKO ZA OVO NIJE KRIV, A JA MOGU REĆI ONU STARU: „ NI SAM NE ZNAM ZAŠTO JE VOLIM.

TUŽITELJ: PRINC MARKO KRIV JE I ZBOG ZAUSTAVLJANJA TISKANJA KNJIGE „KAKO POSTATI USPJEŠAN PODUZETNIK“ POZNATOG KNJIŽEVNOG TANDEMA KAPUSTIĆ-BEBIĆ.

BRANITELJ: KRATKO I JASNO MOJ KLIJENT NIJE KRIV, KRIVA JE KORONA.

SUDAC: NI PO OVOJ TOČKI OPTUŽNICE MARKO NIJE KRIV TE NALAŽE UDRUZI „METKOVIĆ 600“ ČIM MJERE POPUSTE I DOZVOLE VELIKA OKUPLJANJA U ATRIJU DOMA KULTURE UGOSTE OVAJ SVJETSKI POZNATI DVOJAC.
NASTAVIMO SA SUĐENJEM.

TUŽITELJ: MARKO JE KRIV ŠTO NAJDUŽA ULICA U GRADU „PETRA KREŠIMIRA IV“ MIJENJA IME U „ ALEJU METKOVSKIH GRADONAČELNIKA“.
BRANITELJ: MA DAJTE ČASNI SUDE, KAKO MARKO MOŽE I ZA TO BITI KRIV KAD SU SE GRAĐANI OVOGA GRAD NA REFERENDUMU 2020 GODINE GLASALI ZA PROMJENU IMENA.
SUDAC: PO OVOJ TOČKI OPTUŽNICE MARKO JE KRIV TE OVAJ SUD NALAŽE OSTALIM BIVŠIM GRADONAČELNICIM DA PODIGNU „APN“ KREDITE I KUPE NEKRETNINU U TOJ ULICI.

SUDAC: OVAJ SUD SE POVLAČI NA VJEČANJE RADI DONOŠENJE PRESUDE, ZA TO VRIJEME BIT ĆE PROČITANE OBAVIJESTI PRISTIGLE NA ADRESU SUDA.

TUŽIO NAM SE NAŠ PANZA DA NE MOŽE NI UZ VELIKU POMOĆ I INSTRUKCIJE JOŠKA ĐAKULE-JUHE POLOŽIT CARINSKI ISPIT, TE SE BOJI DA MU SLIJEDI POVRATAK U SAKRISTIJU.
JEDAN MALI OGLAS.
POVOLJNO PRODAJEM NEOVSNI PORTAL. ZA SVE INFORMACIJE, TE PONUDE JAVITI SE NA MEJL.
DALIBOR ČUTURA .COM

OVO POKLADNO DRUŠTVO SE IZVINJAVA GOSPODINU NIKOLI GRMOJI ŠTO GA ZA TRAJANJA OVOGODIŠNJIH POKLADA NISU JAVNO OBLAJAVALI.
NIKOLA IZVINI.

SUDAC: OVO SUDSKO VIJEĆE DONOSI PRESUDU NA OSNOVU IZNESENIH DOKAZA.

PRINC MARKO KRNJEVAL JE KRIV TE MU SE ODREĐUJE KAZNA :
SMRT PALJENJEM NA MALOJ RIVI U METKOVIĆU.
OVAJ SUD ODUZIMA PRINCU MARKU HRVATSKO DRŽAVLJANSTVO TE NALAŽE DA SE SA ISTOG SKINU SLIKE SVIH GRADONAČELNIKA I POHRANE U SEF JOSIPA VLADIĆA ZVANOG MACA.

OKRIVLJENIKU SE ODUZIMAJU SVA PRAVA TE NE MOŽE ULOŽITI ŽALBU NA OVU ODLUKU.

MOLIM BRANITELJA DA PROČITA OPORUKU.

OPORUKA

DOŠLO DOBA OD KORONE NA UZBUNU ZVONA ZVONE, PA I NAŠE MALO MISTO NIJE VIŠE ISTO.
ZAGREB JE IZGUBIO STATUS BIJELOG GRADA, METKOVIĆ JE UZEO PRIMAT SADA. BIJELI GRADE METKOVIĆU OVISNIK TI POSTAT NEĆU. ZDRAV ŽIVOT JA VODIM I ZA TIM POROCIMA SE NE POVODIM.
PANIKA I STRAH SADA VLADA U CJEPIVU OSTALA JE NADA.
TKO SE TOME MOGO NADAT DA ĆE I TURIZAM STRADAT, A U NAŠEM LIPOM GRADU NISMO ODRŽALI MAŠKARSKU PARADU. VIRUS JE ZA SVE KRIV DOBRO SAM VAM I JA OSTO ŽIV. DOMA VEĆ ODAVNO KAVU KUVAM PO RIVI I GRADU VIŠE SE NE MUVAM.
MASKI IMAM DESETAK KOMADA NE DAJ BOŽE VEĆEG JADA.
GODINA JE OVA LUDA IZBORI ĆE DRMAT SVUDA. JAMBO,HAJVAZ I DADO U BORBU KREĆU PA POŽELIMO IM IZBORNU SREĆU, JER NAROD KO OVCA BLEJI PA ĆE SE PRIKLONITI NEČIJOJ IDEJI. A ČIM NETKO ZALAJE KO VUK UŠUTI SE NAŠ PUK.
A U TEBI MILI GRADE STALNO NIČU NEKE ZGRADE. GRAĐEVINSKE FIRME STALNO NEŠTO RADE ULICE NAM IZGLEDAJU KO BARIKADE.
PARKING MJESTA SVE JE MANJE BETONSKO JE NOVO STANJE. AUTA KO U PRIČI IMA BOŽE MILI KUDA S NJIMA. SPORTSKA DVORANA SE OBNOVILA A RUPA SE NA KROVU OTVORILA.
SPORTSKI OBJEKTI NAM IZGLEDAJU LOŠE NISMO KRIVI ŠTO SE BRZO TROŠE.
NERETVA KO REAL IGRA FINANCIJSKI NEMA BRIGA,
OD SPONZORA KAD DOĐU PARE VRATIT ĆE SE NA STAZE STARE.
DOBIĆEMO SUVREMENU PJACU MALU TO JE ZA SVAKU POHVALU. SAMO CIJENE VOĆA I POVRĆA NEK SMANJE JER SEREMO SVE TANJE I TANJE.
NAŠA NOVA BOLNICA NAŠA JE DIKA.
STAJAĆE USRED GRADA LIPA KO SLIKA.
PACIJENTIMA SAD ĆE DA SVANE SA UPUTNICAMA NEĆE MORAT NA SVE STRANE.
ČISTOĆA JE POSTAVILA KONTEJNERE NOVE MOGU KAD SU PUNI LOVE. VODOVOD I KOMUNALNO ŠEST DIREKTORA IMA A ČUJEM DA DVOJICU JOŠ PRIMA.
NA ODLAGALIŠTU SVE JE VIŠE SMEĆA, A ĆENDINA TUGA JE SVE VEĆA I VEĆA. EMIGRANTI MU NE DAJU MIRA ČIM SE POJAVE ĆENDO POLICIJSKI BROJ BIRA.
PREKINUT JE DUGOGODIŠNJI POST NAPOKON ĆEMO DOBITI DUGOOČEKIVANI PELJEŠKI MOST.
LIJEPU NAŠU KINEZI POVEZALI JER SU U EUROPI KESU ODVEZALI.
U ŠKOLAMA NAŠIM MUČNO JE STANJE ŠKOLSKIH DANA SVE JE MANJE.
ON LINE NASTAVA JE U MODI BOG ZNA DI SVE OVO VODI.
EVO OTPRILIKE JE TAKO BILO NIŠTA VAM SE NIJE SKRILO . MISLIM DA SAM ISKREN BIO UVRIJEDITI VAS NISAM HTIO, ZADNJI DOLAZE MI SATI PA ME PUČE POZORNO PRATI.
OVO MOJE IMOVINE, A NEMA NIŠTA GOTOVINE, RASPODJELITI ĆU SA VAMA , SAMO ME NE OSTAVLJAJTE SAMA.
REDOM TO IZGLEDA OVAKO, A NADAM SE DA ĆE BITI ZADOVOLJAN SVATKO.
HDZ METKOVIĆA GRADA KOJI TRENUTNO VLADA U IZBORE IDE NOVE, A PLENKOVIĆ ČESTO NE ZOVE. NJIMA OSTAVLJAM PREMIJERA JER NIKO NE ZNA ŠTA SE U 5 MJESECU PRIPREMA.
DADI GRADONAČELNIKU KOJI ZASAD USPJEŠNO BRODI, I GRAD KA BOLJITKU VODI, TU NEMA DILEME OSTAVLJAM SVE SVOJE PROBLEME. NEK IH BRZO RJEŠAVA I NEKA U SVAKOM TRENUTKU ZNA ŠTO MU SE U GRADU DEŠAVA.
DOKO KOJI UZ NJEGA GURA NEK NE BUDE SAMO ŠAHOVSKA FIGURA. STRUCI NEK SE VRATI, A DADU IMA KO DA PRATI.
VLASNICI KAFIĆA KAŽU: NAJBOLJI NAŠ GOST JE NIKICA HAJVAZ KOJEG JE KANDIDIRAO MOST. ZATO MU OSTAVLJAM NEŠTO PARA , PA NEKA NOVA POZNANSTVA STVARA. NEKA ČASTI SVE ŽIVO PO REDU I DA IZA IZBORA NE BUDE U BEDU.
JAMBI SVA CJEPIVA PROTIV KOVIDA OSTAVLJAM JER NE DAJ BOŽE DA MI ON STRADA. NEK SE CJEPI DO MILE VOLJE, VALJDA ĆE SE ONDA OSJEĆATI BOLJE.
NIKOLI GRMOJI GROMOVNIKU OSTAVLJAM KERUMA ŽELJKA, PA NEKA BUDE MEDA I MLIJEKA.
NEKA GA NAUČI KAKO SE GULAŠ PLAĆA I NEK SE U METKOVIĆ VIŠE NE VRAĆA.
KAFA TU GO JE U MODI OTKAD MALI MILE MB VODI, OSTAVLJAM MU
EPIDEMIOLOŠKE MJERE NOVE JER U KORONU ON IMA NAJVIŠE VJERE.
PANZA OD CARINE ISPITE POLAGAT MORA DA SITUACIJA NE BUDE GORA, NEKA MU REPETICIJE DAJE MENTOR JUHA JER NE POLOŽI LI OSTATI ĆE BEZ CARINSKOG KRUHA.
SEKI BEBIĆ OSTAVLJAM CRVENU PARTIZANSKU ZVIJEZDU I NADAM SE DA JE TO U REDU. NEKA JE NA REVER STAVI JER DRUGARICA JE SKOJEVAC PRAVI.
U FAST FUDU ODAVNO NISAM BIJA, A JEDAN OD NAJDRAŽIH MI JE MAMA MIA. OSTAVLJAM JOJ NOVA JELA JER NJENA HRANA DOBRO MI JE SJELA.
MARKU IZ ADRIJE OSTAVLJAM SVE SVADBE JER TOMU JE PUNA ŠAKA BRADE. NAPETO MARKO ČEKA UKIDANJE MJERA U CAPAKA I DRUŠTVO NJEGOVA JE VELIKA VJERA.
KANTA MOJ SPONZOR OD VINA ČEKA ŠTA ĆU REĆI KO ZAPETA MINA. NEKA GA NE HVATA NERVOZA JER MU OSTAVLJAM MILIJUN LOZA, PA NEK POSTANE NAJVEĆI VINOGRADAR SVIJETA I PONOSNO PO VRBOVCIMA I KOŠEVU NEKA ŠETA.
PIVCU MOME MAŠKARSKOM MAGU OSTAVLJAM TRAJNI NALOG NEK SVE IDE K VRAGU. JER ON JEDINI IMA DARA ZA UMJERENO TROŠENJE MAŠKARSKIH PARA.
LISKI OSTAVLJAM VJENJČANJE IZ SNOVA ZNAM DA MU ZA TO TREBA LOVA. I NEKA NOVE VRIJEDNOSTI STVARA I SILVANU NAPOKON ODVEDE DO OLTARA.
IVICA GRMOJA KOJI MENE OBLIKUJE, PA RED JE DA GA I ODLIKUJEM. ZLATNU MEDALJU OKO VRATA MU OSTAVLJAM I ZA NOVOG PREDSJEDNIKA GA POSTAVLJAM.
JER FRANI JE PRI KRAJU MANDAT A ZA NOVI SE MOŽE SAMO NADAT.
NIKOLA JELAŠ KIKO NA PREDSJEDNIKA JE STALNO VIKO, NJEMU OSTAVLJAM SVOJ GLAS NEKA MANJE URLA NA NAS.
LOLA IVIĆ MOJ MALI OD BRAVARIJE NE PRIČA SAMO PIZDARIJE.
NJEMU OSTAVLJAM OČI SVOJE, SVIJTELO PLAVE BOJE, DA S NJIMA DOBRO VIDI JER ON JE JEDINI NASLJEDNIK MIDI.
CECI I ČEDI BEBIĆU NAJBOLJIM PODUZETNICIMA U GRADU OVO GOVORIM RAVNO U BRADU. OSTAVLJAM IZDANJE KNJIGE “KAKO USPJEŠAN PODUZETNIK POSTATI ” I LIKVIDAN OSTATI.
FRANIĆ DIDA KUVAR JE PRVE KLASE MAŠKARAMA NAPRAVIO PAŠTICADU I ISPEKO PRASE.
BARBIERI JE REKO;OVAJ ČOVJEK U KUHINJI ČUDA STVARA SVI OSTALI SU PREVARA. NJEMU OSTAVLJAM PLINSKI REŠO NEKA NA NJEMU KUVA LEŠO I NEKA NE ŽUGA NA NJEGA FRANE JER DIDA JE KUVAR OD VRHUSKE HRANE.
U NERETVI STRANCI SAMO IGRAJU JER DOMAĆE ONI NE PREFERIRAJU,TRENERE MJENJAJU KO GAĆE,TEŠKO NERETVA NA NOGE STAĆE, ZA TRENERA MARENCIJA POSTAVLJAM I DVA DOMAĆA IGRAČA OSTAVLJAM. KAPETANSKA TRAKA ĆAVARU MALOM OD DONE IDE, JER NERETVA MI NAJVIŠE ZADAJE SIDE.
ONK METKOVIĆ U DALMACIJI NAJLJEPŠI GRB IMA U NJIH BAŠ SVE ŠTIMA. ZATO PREDSJEDNIKU IVICI KALEBU OSTAVLJAM SAMO DOMAĆE IGRAČE KOJI IGRAJU ZA ŽVAKE U NADI DA ĆE DOBITI BUDUĆE PRVAKE.
MILKO MOJ DOBRO MI STOJ. TEBI IDE FISKALNA KASA JER AKO TE UHVATI POREZNA NEMA TI SPASA. IONAKO TE STALNO KONTROLIRAJU I PO HOTELU TI PARADIRAJU.
U NAS JE VODA SKUPLJA OD DON PERINJONA , NE BI DA PO VINU VONJA. ZATO OVIMA OD VODE RAČUNE NEK SMANJE PUKU JER SE PUNO TROŠI ZA DEZINFEKCIJU RUKU.
STARIM CURAMA DAJEM ONE STVARI PRAVE NEK SVOJ UGLED NIKAKO NE KVARE. DA MIRNO LEGNU SVAKE NOĆI JER I NJIMA ĆE JEDNOM PRINC NA BIJELO KONJU DOĆI.
PENZIONERIMA DAJEM VIAGRU MOJU DA POBOLJŠAJU PENZIJU SVOJU, PA DA PROŽIVE OPET TAJ DIVAN SAN I POŽIVE JOŠ KOJI DAN.
A TEBI PUČE OSTAVLJAM IZBORE NOVE, EVO GLAS ODOZGOR ME ZOVE. PRAVEDNO I PO SAVJESTI NEK SE GLASA JER MENI IONAKO NEMA SPASA.
U OVIM IZBORIMA VAM ŽELIM PUNO VESELJA I SREĆE, IZABRANI NAS VALJDA PREVESLATI NEĆE.
JA VEĆ POLAKO TONEM U VJEČNI SAN OVO JE MOJ POSLJEDNJI DAN.
I ZA KRAJ JOŠ JEDNO SLOVO ČUDAN GRAD JE OVO.
OJ DOMAĆI MOJI MILI KUFERAŠI SU SE SLILI. VI NE ZNATE MOJU MUKU JEDAN DRUGOG ZA SOBOM VUKU. TO JE MOJA PRAVNA TEZA IMA IH KO KINEZA. TAKVO VAM JE ODE STANJE DOMORODACA JE SVE MANJE I MANJE.
BEZ OBZIRA JA GA VOLIM PA VAS ZATO OVO MOLIM.
ČUVAJTE GA PONOSITO I VLADAJTE RAZBORITO.
NIJE MI ŽAO I NIŠTA ME NE BOLI ZNAJ MOJ BILIIII PUČE MARKO TE VOLI.
ADIO!!!!

AUTORI:
VINKO VUKOVIĆ- LISKA, NIKOLA JELAŠ-KIKO I ANTE LOZIĆ.

EU PROGRAM OBZOR 2020.

Predstavnici Grada Metkovića na sastanku konzorcija projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku konzorcija projekta dRural koji je održan u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali i ostali hrvatski partneri, uz partnere iz Švedske, odnosno istraživačkog instituta RISE. Tema sastanka je bila analiza dosadašnjih projektnih aktivnosti s naglaskom na razvoj poslovnog modela održivosti same projektne platforme.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije