Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

SVEČANO OTVORENA INTEGRATIVNA RADIONICA ZA ZAPOŠLJAVANJE OSOBA S INVALIDITETOM

Marina Mustapić zahvalila svima koji su pomogli, posebno gradonačelniku Daliboru Milanu i predsjedniku UOSI ‘Prijatelj’ Nikoli Popovcu

Objavljeno prije

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Udruga osoba s invaliditetom ‘Prijatelj‘ i socijalno poduzeće Prijateljica plus d.o.o. su u ponedjeljak u Metkoviću svečano otvorili integrativnu radionicu za zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Tim povodom direktorica Prijateljica plus d.o.o. Marina Mustapić zahvalila je svima koji su pomogli, posebno gradonačelniku Daliboru Milanu i predsjedniku UOSI Prijatelj Nikoli Popovcu.

– Hvala našem gradonačelniku gosp. Daliboru Milanu. Hvala na podršci bilo koje vrste a ima ih puno ne samo one financijske koju nam pružate, hvala na pristupačnosti i susretljivosti, hvala što ste prvenstveno čovjek prema nama.  Prije titule gradonačelnika, pripada Vam titula čovjeka. Hvala jer za svakoga od nas pronađete vremena kada je to potrebno. Hvala što u gradu stanete pored nas i razgovarate sa nama, što slušate naše probleme i što ih zajedno sa nama pokušavate riješiti u našu korist. Svaka osoba s invaliditetom u gradu Metkoviću se ponosi na gradonačelnika poput Vas i na Vaše djelatnike..

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Na kraju želim se u svoje osobno ime i u ime svih osoba s invaliditetom i ostalih djelatnika zahvaliti se našem predsjedniku Udruge osoba s invaliditetom ,,PRIJATELJ”  gospodinu Nikoli Popovcu. Hvala Vam na svemu. Hvala je malo za ono što Vi radite za nas. Hvala na žrtvi koju podnosite za nas i zbog nas. Hvala na vremenu koje nam posvećujete. Neka Vas i u Vašem daljnjem djelovanju prati toliko znanje i čvrsta ruka koja nam je toliko potrebna. Sa Vama rastemo kao ljudi, od Vas učimo i Vaš primjer u daljnjoj budućnosti želimo slijediti.

Hvala svim ljudima koji su danas tu i na bilo koji način podržavaju rad ovih organizacija i rada osoba s invaliditetom, – zahvalila je Mustapić.

Sveznalica 7400xXpx

PROJEKTI 'ŠKOLA AMBASADOR EU PARLAMENTA' I 'ERASMUS PLUS BIG DATA'

Metkovski gimnazijalci na mobilnostima u Španjolskoj i Bugarskoj

Objavljeno prije

Učenici i profesori Gimnazije Metković su s dva odvojena projekta boravili u Španjolskoj i Bugarskoj. Jedan tim je u sklopu EU programa Škola ambasador Europskog parlamenta boravio u Alicanteu u Španjolskoj, a drugi s Erasmus plus projektom Big Data Unites the Sciences and the Arts u Varni u Bugarskoj.

Gimnazijalci s EU projektom u Španjolskoj

Učenici gimnazije Metković koji sudjeluju u programu Škole ambasadori Europskog parlamenta u pratnji profesorica Branke Vladimir i Klaudije Soldatić posjetili su grad Alicante u Španjolskoj gdje ih je ugostila škola IES Jaime II u sklopu njihovog projekta Cultural transformation and sustainability.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Zajedno sa španjolskim domaćinima i učenicima iz Italije i Nizozemske naši su ambasadori juniori učili o održivom razvoju, odgovornom gospodarenju i zajedničkim europskim vrijednostima, te su promovirali institucije Europske unije i nadolazeće izbore za Europski parlament.

U ovoj suradnji škola, koja će se nastaviti slijedeće školske godine posjetom Gimnaziji Metković, sudjelovali su učenici prvih i drugih razreda Tea Jurković, Toni Čović, Toni Tolj, Luka Antunović, Joško Mislim, Petra Jelavić, Iva Jakić i Nika Kozina.

Sveznalica 7400xXpx

Projekt BIG DATA Gimnazije Metković nastavlja se u Bugarskoj

U sklopu Erasmus plus projekta Big Data Unites the Sciences and the Arts učenice Gimnazije Metković u pratnji profesorica Petre Ujdur i Ivane Menalo sudjelovale su ovaj tjedan u mobilnosti u gradu Varna, Bugarska, gdje su ih ugostili domaćini škole Akademik Metodi Popov.

Zajedno s učenicima iz Bugarske, Španjolske, Italije, Estonije i Turske naše su učenice radile na obradi velikih baza podataka i recikliranju, te su upoznale znamenitosti i tradicije grada Varne i obale Baltičkog mora.

U ovoj aktivnosti učenja, podučavanja i osposobljavanja sudjelovale su učenice prvih i drugih razreda Korina Obrvan, Gabrijela Mandić, Petra Veraja, Filipa Menalo i Mija Džajić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije