Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

LJUBAVNA PRIČA

Mani Gotovac predstavila nadopunjeno izdanje trilogije “Fališ mi”

Objavljeno prije

mani-gotovac-falis-mi-1

Da Metkovci vole dobru knjigu i njihove autore pokazali su večeras na prestavljanju dopunjenog izdanja bestselera Mani Gotovac ”Fališ mi: u proljeću, u jeseni, u ljetu, u zimi”.

Susret se odvijao jako neobično, emotivno, kao da je jaka energija autorice, kako sebe tako i sve okupljene, povela u jedinstvenu emociju. I sama autorica predstavljajući ulomke knjige, koja je trenutačno na prvom mjestu najčitanijih, na momente se suzdržavala da ne pusti suzu.

Ovim, nadopunjenim izdanjem, Mani kaže da je napokon zatvorila jednu priču, jednu trilogiju na kojoj je četiri godine mukotrpno radila, te da se sada, može posvetiti novim projektima.

mani-gotovac-falis-mi-2

mani-gotovac-falis-mi-3 mani-gotovac-falis-mi-4

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije