Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ HRVATSKOGA JEZIKA

Leonarda Šćulac osvojila prvo mjesto u kategoriji osmih razreda

Objavljeno prije

U Osnovnoj školi Mokošica u Dubrovniku je u srijedu, 13. ožujka, održano 24. županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika.

Najviše razloga za slavlje ima OŠ don Mihovila Pavlinovića jer je učenica Leonarda Šćulac sa svojom mentoricom Ivonom Martinović osvojila prvo mjesto u kategoriji osmih razreda. U istoj kategoriji dobre rezultate su osvojili i sljedeći učenici: Jakov ŠaravanjaBlanka VolarevićMagdalena ŠimovićKarlo Volarević.

U kategoriji sedmih razreda uspješna je bila Petra Kraljević osvojivši sedmo mjesto sa svojom mentoricom Helenom Bjeliš.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentoricama i želimo im puno uspjeha u budućem radu.

 

Sveznalica 7400xXpx

OTVORENE PRIJAVE

Udruga Biom organizira trening prepoznavanja ptica u Neretvi

Objavljeno prije

Foto: Udruga Biom

Udruga Biom poziva zainteresirane da se uključe u trening prepoznavanja ptica na Neretvi. Trening će se odvijati za dva vikenda 4. i 5. svibnja te 1. i 2. lipnja 2024. na području delte Neretve.

U sklopu treninga održava se jedno uvodno online predavanje i dvije terenske edukacije. Sudionici će imati priliku vidjeti i naučiti prepoznavati vrste ptica česte u svojoj okolici, a uz malo sreće i one vrlo rijetke vrste po kojima su poznate lagune na ušću Neretve.

Na terenu ćemo učiti tehnike prepoznavanja vrsta ptica po izgledu i po glasanju. Trening je besplatan i otvoren za sve bez obzira na predznanje. Za polaznike ćemo osigurati dalekozore, knjige za determinaciju ptica i stručno vodstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uvodno online predavanje na kojem ćemo se upoznati bit će 3. svibnja u 18 sati. Tereni su predviđeni 4. i 5. svibnja, te 1. i 2. lipnja 2024., no termini su podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama.

Ako ste zainteresirani, najkasnije do 29. travnja 2024. ispunite online prijavnicu.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije