Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

PARLAMENTARNI IZBORI

Krešimir Kuran deveti na listi Restart koalicije u X. izbornoj jedinici

Objavljeno prije

Poznata je lista Restart kolacije za 10. izbornu jedinicu, na devetom mjestu se nalazi Metkovac Krešimir Kuran, inače predsjednik ŽO SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Nositelj liste je Arsen Bauk, a za njim slijede Katica Glamuzina, Branko Grčić, Ivana Marković, Kuzma Tomašić, Katarina Gugić, Krešo Kuran, Gordana Muhić, Goran Kotur, Sanja Ćurin, Jadran Barač i Eleonora Mandić, te po jedno mjesto pripada koalicijskim članovi HSS-a i HSU-a.

Tim povodom Krešimir Kuran je izjavio:

– Zahvalio bih se Županijskoj organizaciji kao i svim gradskim i općinskim organizacijama SDP-a iz Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije koje su me podržale kao kandidata za Hrvatski Sabor u X. izbornoj jedinici.

Mnogo je problema koji tište našu Izbornu jedinicu, Županiju i Dolinu Neretve: nebriga za poljoprivredu, slaba prometna povezanost, nedostatak investicija u gospodarstvu, nedovoljno ulaganje u obrazovni sustav, loše stanje u zdravstvu, iseljavanje, nezaposlenost, nestručno kadroviranje, korupcija…

Stoga, Restart koaliciju očekuje puno posla i donošenje mnogih reformi kako bi se promijenili negativni trendovi koji prevladavaju u našem društvu i gospodarstvu.

Ukoliko dobijem povjerenje, bit ću glas građana koji smatraju da Dolina Neretve može bolje i drugačije, građana koji žele otvorenu, progresivnu i ekonomski razvijenu Dolinu Neretve, – rekao je Kuran.

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Dio desne strane grada kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulicama: Kneza Trpimira, Mileževac i Jerkovačka, da će u petak, 18.6.2021. od 8:30 do 9:30 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda korisnike mole za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije