Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

HUMANITARNI KARAKTER

Korizmeni koncert za opremanje rehabilitacijskog centra za djecu

Objavljeno prije

udruga-prijatelj-neretvansko-srce

U cilju smanjenja troškova rehabilitacije koja se do sada provodila u medicinskim centrima Split i Zagreb, Udruga osoba sa invaliditetom Prijatelj iz Metkovića u suradnji sa zakladom Neretvansko Srce organizira namjenski korizmeni koncert za opremanje rehabilitacijskog centra za djecu sa teškoćama u razvoju čija sredstva će se iskoristiti za nabavku niskofrekventnog lasera i didaktičke opreme za senzornu sobu.

Kako bi ubrzali prikupljanje neophodnih financijskih sredstava organizirat ćemo koncert u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću 30. ožujka 2014. na kojem će sudjelovati poznata imena naše estrade.

Do sada je Udruga Prijatelj organizirala tri humanitarna događaja. Humanitarni koncert čijim su se prihodima osigurali 2/3 sredstava za nabavku kombi vozila za prijevoz osoba sa invaliditetom i Donatorsku večer od čijih se sredstava sufinancirala kupnja neurofeedback aparata, koji se također koristi za pomoć djeci sa poteškoćama u razvoju, te kao prvi humanitarni koncert za kupovinu dizala za osobe s najtežim invaliditetom za bolnicu „Kalos“ u Veloj Luci.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Mi u Udruzi Prijatelj volimo reći da je dobrota izbor, a ne obaveza. Nadamo se da ćete nam Vašom dobrotom izaći u susret i svi sudjelovati u ovome događaju.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije