Ostanimo u kontaktu

ZBOR I BEND MLADIH ŽUPE SV. ILIJE

Koncertom proslavljeno 10 godina postojanja

Objavljeno prije

Koncert Zbora i banda mladih Župe sv. Ilije

Crkvi sv. Ilije proroka, nakon večernje mise, održan je koncert Zbora i banda mladih Župe sv. Ilije povodom 10 godina njihovog postojanja.

Župljani oduševljeni koncertom svaku izvedbu nagradili su dugotrajnim pljeskom.

Milan Kapović, gitarist, voditelj zbora i benda te aranžer svih njihovih izvedbi zahvalio se župljanima na desetogodišnjoj potpori.

– Fra Filip Mimica, koji je bio moj prijatelj iz gimnazijskih dana, došao je na inicijativu kad je vidio koliko mladih ima u ovom gradu i oformio je najprije zbor, pa bend u kojem ja ispočetka nisam niti svirao, i čak nisam ni želio svirati. Počeo sam mimo svoje volje, ajmo reć’, ali sve je nekako preraslo u dobru priču. Kroz zbor i bend je prošlo oko 70 mladih. Oni su sada, više manje moji prijatelji. Neki članovi su se vjenčali, neki se sad trebaju vjenčati, a većina je otišla na studij. Jednim lijepim koncertom zaokružili smo 10 godina rada, a u ime cijelog Zbora i benda mladih, zahvaljujem se župljanima, bivšim župnicima i današnjem župniku fra Anti – rekao je Kapović.

Na kraju koncerta član Zbora i benda mladih Luka Brečić se također zahvalio na potpori župljana, župnika i svećenika, a u znak zahvale Milanu Kapoviću je uručio sliku raspela.

Kapović je pozvao mlade da se priključe zboru i bendu:

– Napravi se audicija i nije ništa strogo. Bitno je samo da se ima volja i želja, da se ima minimalno sluha i to je to – rekao je Kapović.

Zboru i bendu mladih Župe sv. Ilije želimo još najmanje 10 godina djelovanja, a ugođaj s koncerta donosimo u fotogaleriji i u snimci koju smo uživo prenosili s koncerta:

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije