Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

UNESITE ELEGANCIJU U SVOJU SPAVAĆU SOBU

Klizni ormari – za maksimalnu iskoristivost prostora u vašem domu

Objavljeno prije

Klizni ormar Hajfa

U današnjim domovima gdje je prostor često ograničen, pronalaženje funkcionalnih i estetskih rješenja za pohranu odjeće i ostalih stvari može biti pravi izazov. Klizni ormari su savršeno rješenje za one koji žele iskoristiti svaki centimetar dostupnog prostora, a da pritom ne žrtvuju stil i funkcionalnost.

Za razliku od klasičnih ormara za spavaću sobu s vratima koja se otvaraju prema vama, vrata od kliznih ormara kližu duž vodiljka, ne zahtijevajući dodatni prostor za otvaranje. To ih čini idealnim za ugradnju u manje prostore.

Unesite eleganciju u svoju spavaću sobu

Kada je riječ o spavaćim sobama, klizni ormari su neizostavan element dizajna koji vam omogućuje organizaciju vaše odjeće i dodataka na učinkovit i elegantan način.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Klizni ormari su praktično rješenje za svaki dom, posebno za prostore s ograničenim prostorom. Njihova sposobnost diskretne integracije u bilo koji prostor omogućuje vam da maksimalno iskoristite dostupni prostor bez žrtvovanja estetike.

No osim što ćete u ponudi koju nudi Namještaj Mima pronaći veliku ponudu kliznih ormara, oni vam nude i  širok izbor kreveta kako biste na jednoj stranici mogli kupiti sve za vašu spavaću sobu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Spavaća soba Ricciano

Odličan izbor za male prostore

Kako smo već spomenuli, klizni ormari su odličan izbor za male prostore. Zbog svoje funkcionalnosti i sposobnosti da se uklope u svaki kutak, oni su idealno rješenje za spavaće sobe u malim domovima.

Ali to nije sve! Klizni ormari se mogu koristiti i za stvaranje dodatnog prostora za sjedeće garniture u malim apartmanima. Kako? Umjesto da kupujete veliku fotelju ili kauč koji će zauzeti puno prostora, možete se odlučiti za dvosjed ili trosjed i postaviti ga pored kliznog ormara u spavaćoj sobi ako nemate dovoljno prostora u kuhinji ili dnevnom boravku (ukoliko ga imate). To će vam dati udoban kutak za opuštanje i druženje, a pritom neće zauzeti previše prostora.

Klizni ormar Grande 254

Što još možemo pronaći na Namještaj Mima za maksimalnu iskoristivost prostora?

Osim kliznih ormara, bitno je pronaći i komade namještaja koji mogu maksimalno iskoristiti prostor u vašem domu. Evo nekoliko primjera:

  • Kreveti s ladicama: Kreveti s ladicama nude dodatni prostor za pohranu posteljine, odjeće i ostalih stvari. To je idealno rješenje za male spavaće sobe gdje je prostor ograničen.
  • Stolovi s produljenjem: Stolovi s produljenjem savršeni su za male kuhinje i dnevne boravke. Mogu se produljiti kada vam je potrebno više prostora za jelo, a nakon jela, oni se mogu skratiti.
  • Regali i police: Regali i police su idealni za pohranu knjiga, dekoracija i ostalih stvari. Dostupni su u raznim veličinama i stilovima, tako da možete pronaći savršene za svoj dom.

Osim namještaja, u ponudi Namještaja Mime možete pronaći i širok izbor dekoracija i opreme za dom. Uz funkcionalne komade namještaja, dodajete osobni pečat svom prostoru uz dekorativne dodatke poput slika, svijećnjaka, tepiha i drugih detalja koji će unijeti toplinu i stil u vaš dom.

Posjetite Namještaj Mima već danas kako biste pronašli sve što vam je potrebno za maksimalnu iskoristivost prostora i estetski dojam vašeg doma.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA METKOVIĆ

Do petka traju audicije za upisi u prvi razred 2024./2025. školske godine

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković otvara prijave za audiciju za upis u prvi razred 2024./2025. školske godine. Prijave se vrše isključivo online do petka, 24.05.2024. godine.

Sve potrebite informacije i upute, kao i sama prijavnica nalaze se na mrežnoj stranici OGŠ Metković.

OGŠ Metković

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

 

 

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije