Ostanimo u kontaktu

POSLJEDNJI OVOGODIŠNJI MTKVIZ

Kao zaključak uspješne kvizaške godine organizatori pripremaju after party uz hranu i retro glazbu

Objavljeno prije

Posljednji ovogodišnji MTKviz se igra po prvi put u petak, (Jason Voorhees) 13. prosinca s nešto ranijim početkom u 18:30.

Tema kviza je naravno Božić. Uz standardne sponzore Narentu, Milano, Ham-Ham, Vinariju Veraja, Kino Pobjeda i Ćakula, još su se pridružili Pršutana Kulina, Gaz Benz i diskont pića Bagatela.

Nakon kviza za sve kvizaše organizatori pripremaju prigodne poklončiće i afterparty uz hranu i retro glazbu kao zaključak još jedne uspješne kvizaške godine.

Otvorena su još 2 mjesta, pa ako netko želi igrati neka danas pošalje u inbox MTKviza ime ekipe.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Poziv na online radionicu ‘Oglašavanje na Facebooku i Instagramu’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na dvije besplatne online radionice „Oglašavanje na Facebooku i Instagramu“ koje će se održati 21. i 25. 05. 2021. s početkom u 10:00 sati. Predviđeno ukupno trajanje radionica je 10 školskih sati.

Društvene mreže su danas neizostavne kada govorimo o digitalnom marketingu. Prvenstveno radi mogućnosti preciznog ciljanja publike i velikog dosega koje naše poruke u relativno kratkom vremenu ostvaruju. Samo u Hrvatskoj broj korisnika društvenih stranica veći je od 1 800 000 i u stalnom je porastu.

Na radionicama će polaznici naučiti:

Kako se oglašavati na Facebooku i Instagramu

Kako postaviti oglasnu kampanju

Definirati ciljeve oglašavanja, odabrati ciljnu skupinu i kreirati kvalitetne i privlačne oglase

Kako pratiti uspješnost provedbe, te kako optimizirati kampanju

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/hgQrCtum6Byp1NUHA
– maila: dcp@dcp.hr,
– ili telefona: 020/418-401.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije