Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

IZVJEŠTAJNO-IZBORNA SKUPŠTINA

Siniša Bebić ponovo izabran za predsjednika GO HSU-a Metković

Objavljeno prije

U subotu je održana IV. Izvještajno-izborna skupština GO HSU Metković na kojoj je Siniša Bebić ponovo izabran za predsjednika GO HSU-a Metković te će tu stranku predstavljati u idućem četverogodišnjem razdoblju.

Za potpredsjednike su izabrani; Nada Veraja i Mirko Matić.

U govoru Bebić se zahvalio delegatima i članovima na ukazanom povjerenju, te se osvrnuo na aktualnosti u svezi umirovljenika u Gradu; božićnice, uskrsnice, proširenju kapaciteta Doma za starije osobe, mogućem uvođenju naplate parkiranja i njegovu utjecaju na umirovljenike. Također je izrazio dobru suradnju s koalicijskim partnerima na lokalnom nivou, s kojima je na zadnjim izborima ušao u aktualni saziv Gradskog vijeća Grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PRODULJENJE POPISA 2021.

DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU PRODULJUJE PROVEDBU TERENSKOG POPISIVANJA

Objavljeno prije

U skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine (Narodne novine, br. 25/20. i 34/21.), Državni zavod za statistiku odlučio je produljiti provedbu druge faze Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine, odnosno terenskog popisivanja do 29. listopada 2021. Odluka o produljenju provedbe Popisa 2021. donesena je zbog procjene da do 17. listopada 2021. neće biti popisane sve popisne jedinice definirane spomenutim Zakonom.

Zbog specifičnih okolnosti u kojima se provodi Popis 2021., produljenje provedbe terenskog popisivanja omogućit će popisivačima koji su na terenu da obave popisivanje svih popisnih jedinica koje nisu samostalno popisane, osobnim intervjuom sa stanovništvom s pomoću elektroničkih uređaja te izvrše kontrolu podataka prikupljenih u prvoj fazi Popisa 2021. Stoga građani ne trebaju brinuti da popisivači neće obići njihova kućanstva.

Državni zavod za statistiku objavit će prve rezultate Popisa 2021. 60 dana od završetka popisivanja na terenu, a konačne rezultate u skladu s rokovima koji će biti definirani programima publiciranja i kalendarima objavljivanja statističkih podataka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zagreb, 14. listopada 2021.

ODLUKA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije