Ostanimo u kontaktu

OTVORENA VRATA SVIM STANOVNICIMA DOLINE NERETVE

Iz Doma zdravlja Metković pozivaju na odgovornost ‘Cijepite se, mislite na druge!!’

Objavljeno prije

Prenosimo priopćenje Doma zdravlja Metković u kojem pozivaju sve stanovnike Doline Neretve na cijepljenje.

Svjedoci smo pada broja novozaraženih na nivou države ali nažalost u svim medijima smo sve više prisutni sa vijeću o povećanju novozaraženih na području Doline Neretve. Budimo odgovorni i zaustavimo taj porast. Cijepite se, mislite na druge!!

Budući da smo cijepljenje provodili po principu najave liječnicima obiteljske medicine odlučili smo otvoriti vrata za sve stanovnike doline Neretve te na taj način povećati dostupnost i mogućnost za cijepljenje.

JAKO VAŽNO je istaknuti da na ovaj način se mogu cijepiti osobe samo i isključivo sa važećim Hrvatskim zdravstvenim osiguranjem. Cijepljenje će se obavljati Pfizer Biontech cijepivom u petak 25.06.2021. školskoj sportskoj dvorani u Metkoviću od 16.00-19.00.

Naglašavamo da je ovaj poziv namijenjen za sve one koji nisu uopće primili 1.dozu cijepiva.

Za sve one koji trebaju dobiti svoju drugu dozu Pfizer cijepiva a prvu su dobili također na punktu a iz nekog razloga nisu imali još docijepu, molimo da se jave svojim obiteljskim liječnicima kako bi se docjepa obavila u subotu u jutarnjim satima također na punktu u Sportskoj dvorani.

ZABAVA GARANTIRANA

Beach bar Limone na Kominsko ušće 13. kolovoza dovodi Tamburaški sastav Sanjalice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Kominsko ušće bogatije je za još jedan beach bar koji u ovim ljetnim vrućinama dođe kao mala oaza u pustinji. Prekrasni ambijent novootvorenog Limone bara osim svakodnevnih after beach partya 13. kolovoza dovodi dašak Slavonije u srce neretvanske doline.

Sve popularnii Tamburaški sastav Sanjalice u petak, 13. kolovoza, dan prije Maratona lađa na Neretvi pobrinut će se da ovogodišnji spektakl svima ostane u lijepom sjećanju.

Ulaz je besplatan, stoga vidimo se u Limone beach baru!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @beach_bar_limone

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije