Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

NOVI USPJEH

Ivan Vidović gost Nini Badrić na koncertu u Čapljini

Objavljeno prije

Naš Ivan Vidović nakon osvojenog odličnog drugog mjesta na glazbenom showu RTL Zvijezde – Ljetni hit nastavlja nizati uspjehe. Dan nakon završetka showa izašao je njegov prvi singl Čuvar pobjeda koji danas, 4 tjedna nakon objavljivanja, sigurno ide prema pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Ivan svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama najavljuje snimanje novih pjesama, ali i gostovanje u petak u Čapljini na koncertu Nine Badrić koja je bila članica žirija u RTL-ovom showu tijekom kojeg nije krila oduševljenje Ivanovim glasovnim sposobnostima, ali i izgledom.

Donosimo vam video Nininog i Ivanovog dueta u showu kao najavu za gostovanje na koncertu te Ivanovu izvedbu pjesme Čuvar pobjeda metkovskoj publici gdje je pjesmu prvu put pjevao uživo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

RENT-A-CAR M 740

Ivan Vidović premijerno uživo izvodi svoju prvu pjesmu 'Čuvar pobjeda'

Publiée par Metkovic NEWS sur Jeudi 27 juin 2019

Foto: rtl.hr

OGRANAK MATICE HRVATSKE METKOVIĆ

U Metkoviću predstavljena knjiga Matka Marušića ‘Priručnik za hrvatsku politiku’

Objavljeno prije

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Metkoviću u petak je u Galeriji Gradskoga kulturnoga središta Metković predstavljena knjiga ‘Priručnik za hrvatsku politiku’ književnika i svjetski poznatog liječnika Matka Marušića. Uz autora, publici se na početku obratila i predsjednica OMH u Metkoviću prof. Zorana Vekić.

Matko Marušić svoj je radni vijek proveo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu kao profesor emeritus, a jedno vrijeme bio je i dekan.

Bavio se istraživanjima u području imunologije tumora, imunogenetike, presađivanja koštane srži, kliničke imunologije, filozofije znanosti, politike uređivanja znanstvenih časopisa i medicinske izobrazbe. Objavio je 200 znanstvenih radova koji su citirani 4200 puta, pa je uvršten među 2 % najboljih znanstvenika u svijetu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

‘Priručnik za hrvatsku politiku’ autorova je najnovija knjiga objavljena 2023. Priručnik sadrži velik broj podataka važnih za hrvatsku povijest, politiku, sociologiju i ekonomiju. Broji 600 stranica s 24 poglavlja raspodijeljena u četiri dijela – ‘Hrvatska politička povijest’, ‘Hrvatski susjedi’, ‘Samostalna Republika Hrvatska’ i ‘Što nam je, dakle činiti?’. Na kraju se nalazi i Kazalo s oko 1000 pojmova podijeljenih na pet djelova.

Knjiga je izašla u izdanju Medicinske naklade.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije