Ostanimo u kontaktu

NERETVANI ZA PETRINJU, SISAK I GLINU

Institut za promicanje i razvoj doline Neretve otvorio je poseban račun za humanitarnu pomoć

Objavljeno prije

Cijela Hrvatska mobilizirala se nakon strašnog potresa koji je jučer pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna sela. Urušile su se brojne kuće, ali ponovo ujedinila ljudska srca diljem domovine!

Pokažimo i mi još jednom naše veliko neretvansko srce i svojom donacijom pomozimo razrušenim područjima! Institut za promicanje i razvoj doline Neretve otvorio je poseban humanitarni račun za pomoć, a sva prikupljena sredstva bit će u cijelosti preusmjerena najpotrebitijima.

Podaci za uplatu:

IBAN: HR0223400091511110425
SWIFT za uplaze iz inozemstva: PBZGHR2X

Institut za promicanje i razvoj doline Neretve

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Sveto krštenje primilo šesto dijete u obitelji Nikice i Martine Ilić

Objavljeno prije

Na 12. nedjelju kroz godinu Župa sv. Ilije imala je obred krštenja koje je predvodio župnik fra Ante Bilokapić. Sveto krštenje primilo je šesto dijete u obitelji Nikice i Martine Ilić.

“Ja vas, istina, krstim vodom na obraćenje, ali onaj koji za mnom dolazi jači je od mene. Ja nisam dostojan obuće mu nositi. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.”
Evanđelje po Mateju

Dijete imena Luka, sakramentom krštenja ulazi u veliku Božju obitelj: svetu Crkvu Katoličku, u narod.

Metkovčani, ovo danas je blagoslov za mjesto, župu i Crkvu, domovinu i hrvatski narod.

Bogu zahvaljujemo za dar života i roditelje koji su pokazali otvorenost životu. Molimo za sve obitelji, da ih Bog blagoslovi, pomaže svojom nazočnošću, a djeca budu poslušna i zahvalna roditeljima.
Ovo krštenje je znak da mladi roditelji poput Nikice i Martine još imaju hrabrosti dati život djeci. To na žalost više nije uobičajena stvar da svaka obitelj ima više djece, nego je to iznimka i treba čestitati roditeljima poput vas.

Želimo vam da cijelog života uz vas i vaše anđele bude Božja milost i da vas dragi Bog čuva. Primite naše iskrene čestitke povodom krštenja i pamtite ovaj dan kao jedan od najljepših i najznačajnijih u vašim životima.

M.M. / Metković News

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije