Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

DELOŽIRANA OBITELJ ČOTIĆ

I posljednja kuća na budućem MGP spremna za rušenje, Čotići deložirani bez primjene sile

Objavljeno prije

Deložirana obitelj Čotić

Tema koju smo do sada pratili, vezana za pravnu bitku i ne slaganje sa iseljenjem, danas je dobila svoj konačni epilog. Uz pratnju interventne policije izvršena je deložacija obitelji Josipa Čotića. Nije bilo otpora, s tim da je gospođi Ivanki sam čin vrlo teško pao, te je uz pratnju policije odvedena sa mjesta događaja. Čak je u jednom trenutku intervenirala i liječnička ekipa, koja je također nazočila deložaciji. Nitko od nadležnih nije želio dati službenu izjavu, ali evidentno je da se Čotićevi ne slažu sa iseljenjem, jer u protivnom bi po logici, do sada sami iselili. Kako neslužbeno saznajemo, uslijedit će daljnja pravna bitka, jer smo primijetili i Čotićevog odvjetnika, koji je vjerojatno policiji uložio žalbu.

Sam čin deložacije je po sebi mučan. Uslijedio je obilazak kuće u pratnji Josipa Čotića, policije i djelatnika Državne uprave, po čijem je rješenju i vršena deložacija. Za Čotićeve je iznajmljen stan gdje će im biti prebačene stvari. Bitno je da nije bilo grubosti, a ostalo, poslužit ćemo se političkim rječnikom Neka institucije pravne države rade svoj posao.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon ovog čina slijedi nesmetani nastavak izgradnje MGP Metković – Doljani.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije