Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KORONAVIRUS

Granica sa Bosnom i Hercegovinom u Metkoviću ZATVORENA!

Objavljeno prije

Po prvim neslužbenim informacijama, i postupanjima granične policije, granica između Republike Hrvatske i Federacije Bosne i Hercegovine u Metkoviću večeras je zatvorena zbog pandemije korona virusa.

Kako doznajemo, granice je zatvorila RH i svi oni koji imaju prebivalište u Hrvatskoj mogu se do ponoći vratiti, međutim, iza toga, kao i oni koji upravo sada namjeravaju preći u BiH pri povratku biti će im određena mjera 14-dnevne samoizolacije.

Sveznalica 7400xXpx

Svakako preporuka je ako ne morate ne idite preko granice u BiH. Hrvatski građani koji odu u BiH morat će prilikom povratka biti evidentirani u zapisnik i bit će im određena 14-dnevna samoizolacija. Strani državljani ići će u karantenu.

Promet kroz Neum nije dio ove odluke i za sada se promet prema Dubrovniku na graničnim prijelazima Kleku i Bistrini odvija neometano.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pratite Metković NEWS, više detalja donosimo po službenom izvješću..

POČINJE ODBROJAVANJE

Doček Nove godine u Hotelu President Čapljina

Objavljeno prije

Odbrojavanje može da počne, ali ono koje nas vodi na doček Nove godine u Hotelu President Čapljina. Iz Hotela i ove godine garantiraju vrhunsku zabavu do jutarnjih sati uz bogat glazbeni program.

„Imamo ponudu koja se ne odbija!“ – poručuju iz Hotela President Čapljina.

Sveznalica 7400xXpx

Organizatori su osigurali bogatu večer na kojoj će Vas zabavljati grupa Konoba. Grupa Konoba je zadužena da napravi pravu zabavu s koje će svi gosti otići kući sa širokim osmijehom i nezaboravnim uspomenama.

U svečanoj dvorani hotela President dočekat će vas piće i bogat švedski stol s tradicionalnim i modernim jelima i slasticama u neograničenim količinama. U ponoć otvaramo pjenušac, iza kojeg slijedi bogata tombola.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Cijena dočeka za odrasle je 150,00 KM, a za djecu do 12 godina 75,00 KM. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Očekujemo Vas!

Rezervacije ili dodatne informacije:
tel: +387 36/810-110
mail: info@hotel-president.ba
web: www.hotel-president.ba

_________________________
PROMOTIVNA OBJAVA: Hotel President Čapljina

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije