Ostanimo u kontaktu

ZIMSKI UVJETI

Gradske službe posipale sol po prometnicama i pješačkim stazama

Objavljeno prije

U šetnji gradom zatekli smo djelatnike gradskih službi kako posipaju sol po prometnicama i pješačkim stazama.

Rezultat je to najave zimskih uvjeta, odnosno kako prognoza najavljuje tzv. ciklone Filomena koja ide prema nama, a prije par dana je Španjolsku zatrpala sa odavno neviđenih i po pol metra snijega,

Prevencija na djelu… donosio par fotografija.

MASOVNO CIJEPLJENJE STANOVNIŠTVA

Dom zdravlja Metković poziva radno aktivno stanovništvo na cijepljenje

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković u suradnji sa epidemiološkom službom Metković već od veljače uključen u masovno cijepljenje pučanstva, te je uz veliku suradnju i pomoć liječnika obiteljske medicine procijepljeno preko 6.000 stanovnika s područja Metkovića i Opuzena.

Cilj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Turističke zajednice je da se prije samog početka turističke sezone procijepi što veći broj ne samo turističkih djelatnika već i gospodarstvenika, obrtnika i ugostitelja. Stoga ovim putem pozivamo sve obrte, firme, škole i sve druge organizacije čiji djelatnici se nisu prijavili ili cijepili da svoje zahtjeve pošalju do četvrtka 20.05.2021 u 12:00 na mail medicina.rada.mtk@gmail.com ili na broj telefona 020/680-400 kako bi se cijepljenje moglo izvršiti ovu subotu na punktu masovnog cijepljenja u Školskoj sportskoj dvorani u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije