Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

Gradonačelnik Milan: ‘Zajednički možemo mnogo toga napraviti kako bi se poboljšao položaj osoba s invaliditetom u društvu’

Objavljeno prije

Odlukom Ujedinjenih naroda, donesenom u listopadu 1992. godine, 3. prosinca proglašen je Međunarodnim danom osoba s invaliditetom.

Komisija za ljudska prava Ujedinjenih naroda pozvala je zemlje članice da ističu obilježavanje 3. prosinca kako bi se postigla jednakost u ostvarivanju ljudskih prava i sudjelovanju osoba s invaliditetom u društvu.

Povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, poruku je uputio i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan. Prenosimo je u cijelosti.

“Danas se obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zajednički možemo mnogo toga napraviti kako bi se poboljšao položaj osoba s invaliditetom u društvu te kako bi kvaliteta njihova života svakim danom bila bolja!Također, mnogo toga možemo napraviti i kao pojedinci, pri čemu je najvažnije da im pružamo svakodnevnu podršku.

Međunarodni dan osoba s invaliditetom želim posebno čestitati članovima, volonterima, terapeutima i asistentima udruga s područja Metkovića koje brinu o osobama s invaliditetom – Udruzi osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ i Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’. Obje udruge napravile su ogroman doprinos u poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom te postale prepoznate diljem Hrvatske.

U Gradu Metkoviću i meni osobno uvijek će imati partnera u radu, podršku i prijatelja”, poručio je Milan

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije