Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DEŽURNE SLUŽBE I NOĆAS SE BRINU ZA NAŠU SIGURNOST

Gradonačelnik Milan obišao dežurne službe i zaželio svima mirnu Silvestarsku noć

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan obišao je gradske dežurne službe te im zaželio mirnu Silvestarsku noć i bez intervencija.

– Večeras sam obišao dežurne službe na području grada.
Djelatnici policije, vatrogasnih postrojbi, Hitne medicinske pomoći i rodilišta i ovu će noć provesti na svojim radnim mjestima, brinući se za našu sigurnost.
Pri obilasku sam, još jednom, svima njima zahvalio na dosadašnjem doprinosu te im zaželio noć bez intervencija i što mirniju 2022. godinu, – izjavio je Milan.

Pridružujemo se željama gradonačelnika, dežurnim službama, a i svima vama poštovani čitatelji želimo mirnu i ugodnu Silvestarsku noć!

Sveznalica 7400xXpx

U METKOVIĆU TRADICIONALNO OBILJEŽEN DAN NARCISA

Udruga ‘Život’ dijeljenjem narcisa obilježila Dan borbe protiv karcinoma dojke

Dan narcisa obilježava se prve subote proljeća i predstavlja jedan od najvažnijih događaja u aktivnostima podrške svim oboljelima od raka

Objavljeno prije

Članice Udruge oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ su na pultu ispred Pošte već tradicionalno dijelile sadnice narcisa u znak obilježavanja Dana borbe protiv karcinoma dojkeDana narcisa.

Dan narcisa obilježava se prve subote proljeća i predstavlja jedan od najvažnijih događaja u aktivnostima podrške svim oboljelima od raka.

– Udruga Život već tradicionalno obilježava Dan narcisa – Dan borbe protiv karcinoma dojke. Cilj nam je prvenstveno upozoriti sve naše sugrađane na obavezu redovitih pregleda i samopregleda. Ujedno, dijeljenjem narcisa, uz dobrovoljni prilog, nastavljamo našu inicijativu za kupnju novoga mamografa za potrebe Doma zdravlja Metković, – rekla nam je čelnica Udruge Život, Miljenka Manenica.

Sveznalica 7400xXpx

Akciju su podržali i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan te pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević. Svi vi koji želite, akciju možete podržati dobrovoljnim prilozima uplatom na donacijski račun: HR7123900011500227268.

Rak dojke je najčešći oblik zloćudne bolesti kod žena u Hrvatskoj, kao i u većini zemalja u svijetu. Ipak, može se izliječiti kod 90 posto slučajeva ako se bolest otkrije na vrijeme. Zbog toga su vrlo važni redoviti samopregledi te liječnički i sistematski pregledi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije