Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Dalibor Milan, njegov zamjenik Robert Doko i predsjednik GV Hrvoje Bebić građanima čestitali Uskrs

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan, zamjenik Robert Doko i predsjednik Gradskoga vijeća Grada Metkovića Hrvoje Bebić uputili su čestitku povodom blagdana Uskrsa. Čestitku prenosimo u cijelosti.

Drage Metkovke i Metkovci,
Pred nama je Uskrs – najveći kršćanski blagdan. Veliki tjedan te blagdan Uskrsa pokazuju nam da život sa sobom donosi dobro i loše. Ali, istovremeno, podsjećaju nas kako vjera, nada, međusobna povezanost i poštovanje, kao istinske životne vrijednosti, uvijek omogućavaju da dobro nadjača sve ono što je loše.

Neka nam simbolika Uskrsa bude vječni podsjetnik da svakodnevno težimo zajedničkom dobru, miru, međusobnom poštovanju i povezanosti jer je to jedini pravi put kojim trebamo koračati te kojim zajedno stvaramo bolji i ljepši grad.

Od srca vam želimo sretan i blagoslovljen Uskrs. Provedite ga ispunjena srca, u miru i radosti te najvažnije – s vašim obiteljima i prijateljima!

Gradonačelnik Dalibor Milan
Zamjenik gradonačelnika Robert Doko
Predsjednik Gradskoga vijeća Grada Metkovića Hrvoje Bebić

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ČETIRI TURISTIČKA BRODA NA VEZU U METKOVIĆU

Dragan Tolić: ‘Sinergija je to naših vrijednih ugostitelja, djelatnika u turizmu, lađara i prijevoznika’

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prizor koji se rijetko viđa, četiri turistička broda vezana na Maloj rivi u Metkoviću. Lijepo ih je bilo vidjeti. Odnosno, točnije, po prvi put da su četiri uvezana u Metkoviću, otkriva nam to začetnik ideje nautičkog turizma u dolini Neretve, gosp. Dragan Tolić.

Riječ je o brodovima Aquamarin i Markan agencije Katarina line, Adriatica agencije Thurgau travel, Azzuro agencije ID Riva tours, sa kojima su stigli turisti iz Švicarske, Austrije, Njemačke, Amerike i Skandinavije.

Iza ovog lijepog prizora stoji marljivi rad naših ugostitelja, nautičara, djelatnika u turizmu, agencija te lađara i prijevoznika.

– Cijeli projekt je započet prije 15 godina, a prošlo je 10 godina od dolaska prvog kruzera. 2020. godine je trebala biti prekretnica, a ovo je sada nastavak. Da bi očuvali destinaciju svi moramo biti izvrsni i za sada jesmo. Jedna odlična sinergija počevši od nas na vezu do izvrsnih vodiča, prijevoznika Luje auto i Čazmatrans, te izvrsne usluge Restorana Lopoč, – u razgovoru istaknuo je Dragan Tolić.

Na svom proputovanju, turisti su u dolini Neretve obišli Arheološki muzeja Narona, uživali u vožnji lađama te jedinstvenom programu Restorana Lopoč.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije