Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

FESTIVAL BOSANSKOG HUMORA

Gostovanje dugo očekivane komedije “Cosa Nostra”

Objavljeno prije

cosa-nostra

Festival bosanskog humora nastavlja se i u studenom. Ogroman interes publike i maksimalna popunjenost dvorane na dosadašnjim predstavama pokazatelj je koliko Metkovci vole sarajevski humor – za svaku predstavu tražila se karta više.

U ponedjeljak, 09. prosinca s početkom u 19.30 sati u GKS-u Metković gostuje dugo očekivana komedija COSA NOSTRA.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

COSA NOSTRA

Umjetnička grupa Satya /Sarajevo
Igraju: Minka Muftić, Elma Ahmetović

Umjetnička grupa “Satya” iz Sarajeva 09. prosinca u 19.30 sati gostuje u GKS-u Metković u okviru Festivala bosanskog humora. Komedija za sve uzraste “Cosa Nostra” je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene Gabrijele i Marlene u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem. Ovo je komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i brdu para!

GALA HOME 740px

U predstavi igraju prvakinja Drame Narodnog pozorišta Sarajevo, Minka Muftić, široj javnosti poznata po ulogama iz brojnih TV i filmskih projekata (Lud zbunjen,normalan..“ Ženski turbofolk band..itd) i Elma Ahmetović, mlada glumica Pozorišta mladih koja privremeno mijenja Belmu Košutić koja je na porodiljnom dopustu. Scenografiju za predstavu potpisuje  Marijela Margeta – Hašimbegović koja dugi niz godina dizajnira scenografiju i kostime za predstave Narodnog pozorišta Sarajevo i brojne TV serije. Suradnica za dramaturgiju i režiju je diplomirana redateljica Mirela Trepanić, poznata po režiji najpopularnije i najgledanije komedije u BiH “Ja, mahaluša.”

Ulaznice se mogu kupiti u prodaji na blagajni GKS-a Metković. Broj ulaznica je ograničen.

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije