Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HORTICENTAR ADRIA d.o.o.

Generalni zastupnik i distributer mineralnih i organskih gnojiva vrhunske kvalitete

Horticentar Adria d.o.o. je regionalni zastupnik svojih matičnih kompanija KG Greenhouses B.V. i Balkan reenhouse d.o.o.

Objavljeno prije

Horticentar Adria d.o.o. je ovlašteni generalni zastupnik i distributer nizozemskih mineralnih gnojiva vrhunske kvalitete proizvođača (Van Iperen International B.V.) kao i belgijskih organskih gnojiva (Fertikal B.V.) Ova vrsta gnojiva su neizostavan dio priče u procesu proizvodnje voćarskih (agrumi, šljive, breskve…) ratarskih, povrtlarskih i vinogradarskih kultura.

Ponudu čini više kategorija gnojiva:

  • vodotopiva NPK gnojiva koji utječu na efikasniju ravnotežu vode u biljkama smanjujući negativne efekte suše i visoke tempetature (Van Iperen Wake-up)
  • tekuća gnojiva koja se koriste u periodu cvjetanja i kasnijeg sprečavanja pucanja plodova
  • mono gnojiva – kalcijeva, kalijeva, dušikova, fosforna i magnezijeva
  • proizvodi na bazi morskih algi koja pružaju otpornost biljke na stres, formiranje zdravih i većih proizvoda, uspješnija fotosinteza (Folia Stim B tekućina, Folia Stim Calcium SC, Stim Pure AA…)
  • mikroelementi  koji sudjeluju u aktiviranju enzima, stvaranju klorofila i  proteina (Oligo premium iron, Iperen Fer Triathlon)
  • granulirao gnojivo
Sveznalica 7400xXpx

Horticentar Adria d.o.o. je regionalni zastupnik svojih matičnih kompanija KG Greenhouses B.V. i Balkan reenhouse d.o.o.

U Hrvatskoj je 2016. osnovana sestrinska firma sa sjedištem u Osijeku, a u siječnju 2022. otvoreno je skladište za opskrbu doline Neretve na adresi Splitska 54 a, Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dostava se obavlja na kućnu adresu, i manjih količina narudžbi.

Za sve informacije i pitanja, obratite se na mob: 099/529-7284, mag. ing. Pero Mustapić.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije