Ostanimo u kontaktu

JEDAN OD NAJVEĆIH U HRVATSKOJ

Fitness centar Ultimate Sports uskoro otvara svoja vrata

Objavljeno prije

Primaklo se dugoočekivano otvorenje novouređenog fitness centra Ultimate Sports, jednog od najvećih u Hrvatskoj! Ovom prilikom sve zainteresirane obavještavamo kako će već od 19. rujna moći napraviti predugovor po promotivnim cijenama!

Kako smo već pisali, radi se o fitness centru kakvim se mogu pohvaliti metropole diljem Europe. Druga etaža bivše ‘Duhanske stanice’, na 1000 kvadrata prostora postaje najmoderniji fitness centar Body club Ultimate Sports, nadahnut fit klubovima diljem Njemačke.

Veliki izbor tečajeva, stručna poduka, najmodernije sprave, prozračan i klimatiziran prostor, uz cijene prilagođene metkovskom ‘džepu’, samo su dio pridjeva koji krase ovaj projekt, koji će zasigurno vrlo brzo postati središte doline Neretve za one najzahtjevnije, a i sportaše i rekreativce koji vole uživati u vrhunskoj usluzi na jednom visokom nivou.

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI

U petak na Trgu kralja Tomislava sudjelujte na prezentaciji aktivnosti koje provodi PP Metković na suzbijanju alkohola i droga

Objavljeno prije

Iz PU Dubrovačko-neretvanske pozivaju sve zainteresirane građane da im se u petak, 22. studenoga, pridruže na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću gdje će imati priliku vidjeti aktivnosti koje poduzimaju policijski službenici Policijske postaje Metković na suzbijanju alkohola i droge.

Osim promidžbenih letaka u kojima su sadržani korisni savjeti, policijski će službenici prezentirati opremu koju koriste za otkrivanje droga kao i način na koji provode testiranje vozača na prisutnost droga i alkohola.

Svi zainteresirani građani policijski info pult i spomenutu opremu mogu razgledati od 10 sati na dalje.

Podsjećamo još jednom da od 15. studenoga do 15. prosinca traje Mjesec borbe protiv ovisnosti tijekom kojeg policija, osim pojačanog represivnog djelovanja, brojnim preventivnim aktivnostima želi upozoriti građane, posebice one mlađe naraštaje, o štetnim utjecajima ovisnosti.

                                        Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije