Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

Ekipa Veterani prva, slijede ih Ruska tribina i Fornos

Objavljeno prije

Ekipa Veterani je pobjednik Delta kviza 36/2019 koji je održan u petak u motelu Delta.

Drugoplasirana ekipa je Ruska tribina dok je treće mjesto pripalo ekipi Fornos. Utješna nagrada (piće) za kategoriju lakiluzer otišla je 13. ekipi Alkemičari.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 16 ekipa, a novi Delta kviz 37/2019 igra se u četvrtak, 19. rujna s početkom u 20 sati.

PRIJELAZI U DOLJANIMA I PRUDU OTVORENI

BiH otvorila granice sa svojim susjedima

Objavljeno prije

Nastavno na odluku Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o otvaranju granica BiH sa susjednim državama, bez ograničenja i posebnih uvjeta, obavještavamo vas da je ta odluka stupila na snagu današnjim danom.

Za sada je na Metkoviću otvoren samo MGP Doljani i MGP Prud, dok se u ponedjeljak otvaraju prijelazi u Gabela Polju i na Unki.

Odluka da se otvore granice sa Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom, koja se odnosi samo na ulazak građana tih država, obzirom da je epidemiološka situacija u regiji posljednjih dana sve stabilnija provodi se od danas a ne kako je prvotno bilo rečeno od 1. lipnja ove godine.

Državljani ostalih stranih zemalja u BiH mogu ući ukoliko imaju opravdane poslovne razloge i negativan test na koronavirus koji nije stariji od 24 sata.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije