Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GIMNAZIJALCI ODUŠEVLJENI ODAZIVOM PUBLIKE

Ekipa ‘Snjeguljica’ se zahvalila svima koji su doprinijeli održavanju predstave

Objavljeno prije

Foto: metkovic.hr

Foto: metkovic.hr

Ekipa s predstave Snjeguljica i sedam patuljakaSchneewittchen se zahvalila publici i svim građanima koji su ih podržali. Dopis zahvale prenosimo u cijelosti:

Naši gimnazijalci na „daskama koje život znače“

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sami smo sebe iznenadili i sami sebe nadmašili. U petak se kako obadvije metkovske stranice pišu tražilo mjesto više. Nismo mogli ni sanjati da će za jednu školsku predstavu biti tako velik odaziv, a kamoli da će ta ista publika biti tako zadovoljna našom izvedbom kako je na kraju predstave i pokazala.

Naš trud se isplatio, a nakon nas će, nadamo, se mnoga djeca zaželjeti učiti strani jezik, pa možda čak i njemački.

Zbog promocije ranog učenja stranih jezika i inovativnoga pristupa podučavanju istoga odlučili smo se  na ovakve podvige. Naime, kako smo već do sada isticali, ova dramsko- plesna izvedba bajke braće Grimm je dio velikog i dugogodišnjeg projekta „Bajka“ koji je prošle godine nagrađen certifikatom za inovativne projekte u učenju i podučavanju stranih jezika „ Europska oznaka jezika“ dodijeljenom od strane Agencije za mobilnost i Europske projekte te  Ministarstva za odgoj i obrazovanje RH.

Osim potrebe za obranom ovoga naslova imali smo želju biti bolji, ma najbolji, jer smo ovu predstavu na daskama našega Gradskoga kulturnoga središta darovali našoj kolegici i učenici Veroniki Paponji želeći joj brzo ozdravljenje i povratak među nas.

A mi:

Snjeguljica i sedam patuljaka

kraljica: Lucija Leontenko
kralj: Stipe Baćilo
dvorkinja: Petra Ujdur
ogledalo: Roko Petrov
lovac: Roberto Jerković
Snjeguljica: Lea Kaleb
princ: Nikola Jurković
patuljci: Marija Brečić, Andrea Dominiković, Ana Barbir, Andrijana Plećaš, Lara Leontenko, Ana Prkačin i Katarina Ivanković

Schneewittchen

Königin: Veronika Paponja
König : Blaž Bulum
Hofdame: Darka Jukić
Spiegel: Ante Manenica
Hans (Jager): Borna Nikolić
Schneewittchen: Antonija Stanić
Prinz: Tin Ujdur
Zwerge: Antonio Galov, Antonio Ilić, Anamarija Jakić, Anamaria Krtalić, Hrvoje Maslać, Nikolina, Knežević und Marko Popović

plesači: Zvonimir Radić (ogledalo i princ), Ivan Bajo (lovac)
plesačice: Petra Ivić (kraljica), Ivana Bunoza (Snjeguljica)

se iskreno zahvaljujemo našim profesoricama Ani Bebić, Ani Dragović, Angeli Ćelić, Petri Kordi, našem profesoru Petru Nikoliću i našim kolegicama Ivi  Jerkić i Ivani Vrnogi za odličnu promidžbu, tehničku i moralnu potporu. Hvala našemu ravnatelju Jozi  Jurkoviću  koji je cijelo vrijeme bio, i je uz nas.

Hvala Gradu Metkoviću koji nam je omogućio kazališno uprizorenje i hvala gradskim medijima; metković.hr-u, metković news-u  i radiju Narona na medijskoj potpori.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije