Ostanimo u kontaktu

OPUZEN

Ekipa ‘Očajne kućanice’ upisala pobjedu na 37. Delta pub kvizu

Objavljeno prije

Odigrano je još jedno kolo Delta pub kviza, donosimo kratko izvješće.

U konkurenciji 19 kvizaških ekipa, uvjerljivu pobjedu je upisala ekipa OČAJNE KUĆANICE sa 102,5 boda, te su dobili turu pića od Motel Delta i poklon bonove za popust od 100, 200 ili 300 kn od Amadeus II d.o.o. Ploče.

Drugoplasirana ekipa ZATVARAČI VLAGE sa 92 boda će uz turu pića od Motela Delta pojesti i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana, dok je trećeplasirana ekipa WOLF sa 77,5 bodova dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za deveto mjesto je pripala ekipi SALON VJENČANICA HRGOVIĆ.

Delta kviz 37/2019

Slijedeći Delta kviz 38/2019 odigrat će se u petak 27. rujna s početkom u 20 sati.

DRUŠTVO NERETVANA I PRIJATELJA NERETVE

Promocija knjige ‘Neretvanske župe’ fra Vjeke Vrčića u Splitu

Objavljeno prije

Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu i Hrvatska udruga Benedikt pozivaju na promociju knjige Neretvanske župe autora fra Vjeke Vrčića koja će se održati u četvrtak, 30. siječnja 2020. godine u prostorijama Društva Neretvana (Papandopulova 5) s početkom u 19 h.

O knjizi će govoriti:

Mladen Vuković, novinar i publicist

Vedran Vrčić, predsjednik udruge „Kap“ Imotski

Moderator: Marijo Popović

U knjizi su obrađene sve župe Neretvanskog dekanata, njihova kratka povijest, zaseoci, obitelji, povijesni i kulturni spomenici, škole, crkve,crkvena društva, svećenici, redovnici i redovnice rođene u pojedinoj župi. Iako nije bio diplomirani povjesničar napravio je djelo povijesne vrijednosti, koje je bilo i može biti oslonac budućim istraživačima doline Neretve. Fra Vjeko je preminuo 2014. g. u svojoj 101. godini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije