Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

ZA NAMA JE JOŠ JEDNA SEZONA

Ekipa ”NO PASARAN” pobjednik druge sezone MTKviz lige – uručene diplome najboljima

Objavljeno prije

19095449_1405023959577572_7870736338707372489_o

Foto: fb MTKviz

Nakon 7 odigranih kola i 707 pitanja iz 38 različitih kategorija, polako, ali sigurno, došli smo do kraja 2. sezone MTKviz lige.

Najbolje znanje i kalkulacijske vještine je pokazala ekipa „NO PASARAN“, pobjedivši u 5 kola Lige i osvojivši ukupno nedostižnih 5480 bodova. Predvođeni kapetanom Krešimirom Kuranom, pobjednici su nastupali u sastavu: Siniša Tomić, Mirko Žderić, Mate Žderić i Milenko Karić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Od znanja očito pucaju i članovi ekipe „SMOKOVO“, koja je pobjedom u 4. kolu i kontinuirano dobrom igrom u svim ostalim kolima osvojila vrlo vrijedno 2. mjesto s 5020 bodova. U kategorijama poput prirodnih znanosti uživali su: Tonći Čubranić, Davor Jakišić, Dora Jakišić i Tomislav Tomić.

Treće mjesto u ukupnom poretku osvojila je ekipa „BEŽ ĆUKO“ sa okruglo osvojenih 5000 bodova. Sudjelovanje u završnom udarcu donijelo im je potrebne bodove za ulazak u TOP 3. Inače, ova je ekipa nastupala u sljedećem sastavu: Jure Veraja, Iva Bošnjak, Josip Bukovac i Tomo Ujdur.

Sveznalica 7400xXpx

Ne možemo ne spomenuti i četvrtoplasiranu ekipu „ZVONČIĆI“, koju je od pobjedničkog postolja dijelilo samo 10 bodova. Sudjelovanje u riskantnom završnom udarcu oduzelo im je odlučujućih 50 bodova i zbacilo ih s drugog mjesta.

Čestitamo pobjednicima, ali i svim ostalim ekipama na zavidnom znanju.

– Ovim putem se zahvaljujemo svim natjecateljima, hostesama, vjernoj publici i svima ostalima koji su na bilo koji način podržali ovaj projekt – Vaš MTKviz tim.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije