Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

ZAVRŠENA PRVA SEZONA

Ekipa ‘No pasaran’ pobjednici prve MTKviz lige, druga ekipa ‘AVŽ’, treća ‘Jurica Pavlović Pravi profil’

Objavljeno prije

MTKviz liga - Kraj I. Sezone

Nakon sedam odigranih kola i 707 pitanja iz 37 različitih kategorija prva sezona MTKviz lige lagano je utonula u povijest. Ovaj edukativno zabavni kviz za mlade, a i one malo starije željne nadmetanja u prvoj sezoni je igralo 22 ekipe. Sve su one redom večeras dobile zahvalnice i ujedno pozivnice za slijedeću sezonu koja starta opet na jesen.

U večerašnjem, sedmom kolu prvo mjesto su podijelile ekipe No pasaran i Coot & Soons, drugo je zauzela ekipa Bež ćuko, a treće standardni AVŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupni pobjednik MTK lige ove prve sezone je ekipa No pasaran, koja je slavila u posljednja četiri kola zaredom, ukupno osvojivši 4940 bodova, što je 350 više od drugoplasirane ekipe AVŽ, koja je osvojila 4590. Pobjednička ekipa je nastupila u sastavu Stipe Kuran, Siniša Tomić, Mirko Žderić, Mate Žderić, predvođeni kapetanom Krešimirom Kuranom.

Za ekipu AVŽ nastupali su: Simona Pavlović, Branka Franković, Goran Jelavić, Dragana Marević, Leo NikolićPetra Petrušić i Davor Gutić.

Sveznalica 7400xXpx

Treće mjesto u ukupnom poretku sa 4530, osvojila je ekipa Jurica Pavlović Pravi Profil i to u sastavu:  Ivan Đerek, Miroslav Trgovčević, Mate Hajny, Maruška Batinović i Domagoj Mioč.

Bilo je tu još dosta ekipa koje su briljirale, a i dosta mladih kvizaša pred kojima je svjetla budućnost. Uglavnom, može se zaključiti da Metković ima zavidno kvizaško znanje i da će druga sezona, koja počinje na jesen biti još napetija i da će iskočiti još novih ekipa.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije