Ostanimo u kontaktu

ZAVRŠENA PRVA SEZONA

Ekipa ‘No pasaran’ pobjednici prve MTKviz lige, druga ekipa ‘AVŽ’, treća ‘Jurica Pavlović Pravi profil’

Objavljeno prije

MTKviz liga - Kraj I. Sezone

Nakon sedam odigranih kola i 707 pitanja iz 37 različitih kategorija prva sezona MTKviz lige lagano je utonula u povijest. Ovaj edukativno zabavni kviz za mlade, a i one malo starije željne nadmetanja u prvoj sezoni je igralo 22 ekipe. Sve su one redom večeras dobile zahvalnice i ujedno pozivnice za slijedeću sezonu koja starta opet na jesen.

U večerašnjem, sedmom kolu prvo mjesto su podijelile ekipe No pasaran i Coot & Soons, drugo je zauzela ekipa Bež ćuko, a treće standardni AVŽ.

Ukupni pobjednik MTK lige ove prve sezone je ekipa No pasaran, koja je slavila u posljednja četiri kola zaredom, ukupno osvojivši 4940 bodova, što je 350 više od drugoplasirane ekipe AVŽ, koja je osvojila 4590. Pobjednička ekipa je nastupila u sastavu Stipe Kuran, Siniša Tomić, Mirko Žderić, Mate Žderić, predvođeni kapetanom Krešimirom Kuranom.

Za ekipu AVŽ nastupali su: Simona Pavlović, Branka Franković, Goran Jelavić, Dragana Marević, Leo NikolićPetra Petrušić i Davor Gutić.

Treće mjesto u ukupnom poretku sa 4530, osvojila je ekipa Jurica Pavlović Pravi Profil i to u sastavu:  Ivan Đerek, Miroslav Trgovčević, Mate Hajny, Maruška Batinović i Domagoj Mioč.

Bilo je tu još dosta ekipa koje su briljirale, a i dosta mladih kvizaša pred kojima je svjetla budućnost. Uglavnom, može se zaključiti da Metković ima zavidno kvizaško znanje i da će druga sezona, koja počinje na jesen biti još napetija i da će iskočiti još novih ekipa.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije