Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Edukativni kviz o nenasilju

Objavljeno prije

OŠ don Mihovila Pavlinovića (3)

Povodom Dana ružičastih majica, u našoj školi održan je edukativni kviz o nenasilju.

U kvizu je sudjelovalo osamnaest ekipa. Svaka ekipa bila je predstavnik svog razreda. Naši voditelji Ivan Jerković, Marko Jakić i Jure Bebić prezentirali su ekipama kviz koji je sadržavao pedeset pitanja na koja su ekipe trebale ponuditi svoje točne odgovore.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon kviza učenicima su prezentirani točni odgovori te je proglašen pobjednik, odnosno ekipa sa najviše osvojenih bodova! Svi sudionici kviza dobili su zahvalnice za sudjelovanje u kvizu te je pobjednička ekipa 8. A razrednog odjela (Ivana Brnas, Petra Kežić,Gabrijel Volarević, Andrijana Jurković, Marta Vidović) osvojila i nagradu te diplomu za ostvareni uspjeh!

Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije