Ostanimo u kontaktu

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Dvojac na Kobiljači otuđio 8 tona grožđa

Objavljeno prije

Vinograd

Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca, 33-godišnjacima, od kojih se jedan sumnjiči za kazneno djelo krađe, a drugi za kazneno djelo poticanja na krađu.

Sumnjiče se da su u posljednjih nekoliko dana otuđili oko 8 tona grožđa sa plantaže u mjestu Kobiljača u općini Pojezerje čime su pravnu osobu iz Vrgorca koji je vlasnik plantaže, oštetili za iznos veći od 73.000 kuna.

Policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, – stoji u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

UJEDNO I NAJVEĆA IZREČENA NOVČANA KAZNA

Najveća koncentracija alkohola od 2,01 g/kg zabilježena u Pločama

Objavljeno prije

Najveća koncentracija alkohola od 2,01 g/kg izmjerena je u ponedjeljak, 28. listopada, oko 19,40 sati, na državnoj cesti D-8 u mjestu Baćin, kod Ploča 43-godišnjaku koji je upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka.

Vozaču je uručen prekršajni nalog u visini novčane kazne od 10 tisuća kuna i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca što je ujedno i najveća izrečena novčana kazna u proteklom tjednu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama11 300×250

Najčitanije