Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

VRAĆA SE NOĆNI ŽIVOT

Duo El Ritmo večeras u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Konačno možemo najaviti nešto bez ograničenja, u opisu stoji do 02:30h ali večeras Grey&Padrino Club radi dok god budete vi to željeli! Dečki iz Duo El Ritmo obećavaju vrhunski provod i top svirku, a na domaćinima je da vas polako priviknu na ostajanje iza ponoći, kako svi odavno nismo!
.
Od danas su nove mjere na snazi, a po njima jedini alkohol koji možete popiti iza ponoći je u Grey&Padrino Clubu.

– Nvratite da nazdravimo zajedno, – pozivaju iz Grey&Padrino Cluba te napominju – Svakako ponesite Covid potvrdu, potvrdicu da ste preboljeli koronu ili da ste se cijepili pa da nemate nikakva ograničenja u boravku, kretanju, možda i prilasku curama, tko zna…
.
Stolova nema još puno pa iako je večeras slobodno, rezervirajte u DM (rezervacije se drže do 22:00 sata).

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

42 nova slučaja zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 42 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 23 osobe muškog i 19 osoba ženskog spola: 12 iz Dubrovnika, osam iz Stona i Župe dubrovačke, pet iz Metkovića, dvije iz Konavala i Korčule te jednoj iz Janjine, Kule Norinske, Opuzena, Orebića i Ploča.

Izliječeno je 48 osoba: 18 iz Dubrovnika, osam iz Konavala, šest iz Župe dubrovačke, pet iz Blata, četiri iz Metkovića i Stona, dvije iz Ploča te jedna iz Konavala.

26 ima utvrđenu epidemiološku vezu

U posljednja 24 sata obrađena su 864 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 133 780 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 1116 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 940 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije