Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

POZIV NA JAVNU TRIBINU

Droga – alkohol, te njihov utjecaj na društvo u cjelini

Objavljeno prije

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska poziva sve zainteresirane građane, a posebno mlade, da prisustvuju javnoj tribini na temu „Droga – alkohol, te njihov utjecaj na društvo u cjelini“. Tribina će se održati u Gradskom kulturnom središtu Metković, u srijedu, 13. studenoga s početkom u 12:30 sati.

Ovo zanimljivo predavanje inicirala je Služba policije PU dubrovačko-neretvanske, a na tribini će pored  predstavnika policije kao posebni gosti govoriti i bračni par, bivši ovisnici o teškim drogama, koji će svoja iskustva sa ovisnošću iznijeti prisutnima.

Osim toga, govorit će se i o posljedicama u prometu koje nastaju uslijed konzumacije alkohola i droga te o utjecaju droge i alkohola na pojedinca i društvo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije