Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ZABAVA I DRUŽENJE DJECE, ALI I ODRASLIH

Dječji park Nova Sela otvorio svoja vrata!

“Imamo igrališta za mali nogomet, rukomet, odbojku, tenis te ostale sadržaje za djecu svih uzrasta (tobogan, klackalice, ljuljačke, kućice), prostor za kampiranje. Imamo roštilj i peć, sjenice sa stolovima i klupama, wi-fi, manji apartman s ostavom i hladnjacima, uređene sanitarne čvorove, vanjsku rasvjetu”, – ukratko je opisao vlasnik Petar Bebić

Objavljeno prije

U četvrtak, 24. kolovoza otvoren je dječji park Nova Sela: lijepo uređen prostor površine 1700 četvornih metara koji je namijenjen zabavi i druženju djece, ali i odraslih.

Na otvaranju su bila i djeca iz RK Metković s kojima je trener Slavko Ujdur organizirao miniturnir i team building, te ostali uzvanici.

– Imamo igrališta za mali nogomet, rukomet, odbojku, tenis te ostale sadržaje za djecu svih uzrasta (tobogan, klackalice, ljuljačke, kućice), prostor za kampiranje. Imamo roštilj i peć, sjenice sa stolovima i klupama, wi-fi, manji apartman s ostavom i hladnjacima, uređene sanitarne čvorove, vanjsku rasvjetu, – ukratko je opisao vlasnik Petar Bebić.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U dječjem parku Nova Sela moguće je organizirati rođendane, djevojačke i momačke večeri, obilježavanje raznih obljetnica, jednodnevne izlete, ali i višednevna druženja.

Na raspolaganju vam je i catering usluga Obrta Nikolić, te razni cvjetni aranžmani cvjećarnice Šetka.

Sveznalica 7400xXpx

Za sve narudžbe ili rezervacije potrebno je nazvati na 095 552 33 45 (Petar).

Kako doći do dječjeg parka? Ako u Nova Sela dolazite iz smjera Metkovića, potrebno je skrenuti iza crkve sv. Ante i pratiti znakove koji vas nakon 200-tinjak metara dovode do odredišta.

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Knjižnica organizira akciju ‘Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine’

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković organizira akciju Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine u petak, 29. rujna 2023. godine.

Povodom Dana GKM, koji se obilježava 30. rujna, na dan osnivanja Narodne čitaonice u Metkoviću 1873. godine, a u sklopu obilježavanja 150 godina od osnutka Čitaonice i 10 godina u novim prostorima, organizirali smo akciju Svrati i vrati!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije