Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

UJEDINILA INAČE TOLIKO RAZLIČIT ŽIRI

Devetogodišnja Ena Nižić osvojila zlatni gumb u Supertalentu NoveTV

Objavljeno prije

Ujedinila i digla žiri na noge, rasplakala Maju, šokirala Martinu – sve je to uspjela devetogodišnja Ena Nižić!

Devetogodišnja Ena Nižić iz Metkovića žiri je, posebno Maju, osvojila čim se pojavila na pozornici showa Supertalent, a onda im je priredila pravi spektakl.

”Ja kad sam bila mala, rekla sam mami da se hoću prijaviti na Supertalent. I onda je ona rekla – dobro, idemo vježbati pjesmu. Ja sam to kao navježbala, jednom sam sve to otpjevala kako treba, ona je rekla, sad znaš pjevati, sad ćemo te voditi na natjecanja”, ispričala je Ena Nižić u predstavljanju prije nastupa na Supertalentu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

”Ja bih sebe opisala kao nekako zvrckastu i ljubaznu djevojčicu, suosjećajnu, sretnu, ja sam baš borbena djevojčica, zato mi se i svidio karate, osvajam medalje i jako sam dobra u tome. Sviram violinu, to mi je jedan od najljepših instrumenata, graciozna je nekako, ima prelijep zvuk”, rekla je Ena.

”Uživao sam gledajući kako ti iznosiš ovu pjesmu, svaki dio si naglasila i tvoj engleski je prekrasan, imaš sve karakteristike za mjuzikl”, poručio je Eni Fabijan.

Sveznalica 7400xXpx

”Čarobna i veličanstvena i jedinstvena, bravo”, poručio je Davor.

Taman kad je Ena krenula napustiti pozornicu, žiri ju je pozvao da se vrati nazad, a dok je ona čekala, oni su se došaptavali, a onda su sve objasnili.

”Situacija je sljedeća. Nije baš da ovo smijem, ali i produkcija nekad radi neke stvari koje ne smije, pa smo se mi sad dogovorili da ćemo zeznuti i produkciju i pravila, i po prvi put u životu, svi skupa dati da”, rekla je Maja, a onda su sva četiri člana žirija u isto vrijeme stisnula zlatni gumb.

”Ovo se nikad nije dogodilo, ovo smo se svi zajedno dogovorili, a sad ćemo vjerojatno dobiti po guzici”, rekla je Maja kad su se svi zajedno nakon zlatnog gumba okupili na pozornici.

”Najbolji trenutak ikad, koliko je ona talentirana, čista, neiskvarena”, komentirale su Martina i Maja.

Žiri inače toliko različit, u ovoj se odluci, ujedinio.

Izvor/foto: Showbuzz Dnevnik.hr

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije