Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VELIKI HUMANITARAC

Darijo Srna donirao 20 tona mandarina djeci u Donjecku

Objavljeno prije

Srna donirao 20 tona neretvanskih mandarina djeci u Donjecku 1

KAPETAN Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna odlučio je donirati 20 tona mandarina za djecu u Donjecku, stoji na službenoj stranici njegova kluba.

– Kao dijete u Hrvatskoj i ja sam prolazio kroz teško razdoblje i bila mi je potrebna pomoć. Jako je važno da postoje ljudi koji vam pružaju pomoć u teškim situacijama. Donbass i Donjeck dali su mi jako puno. A ovo voće samo je mali dar koji mogu vratiti natrag. Jako poštujem Donjeck. To je moj grad. Grad u kojem mi je pružana podrška 11 godina, u kojem sam sazrio kao nogometaš i kao osoba. Moji roditelji, klub i predsjednik Šahtara naučili su me da trebam pomagati ljudima u teškim situacijama! To je sad moj životni princip, – poručio je Srna.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon toga pojasnio je i zašto je to napravio: “Ideja mi je na pamet pala prije puno vremena. Samo mi je trebala pomoć da prevezen mandarine iz Hrvatske u Donjeck. Ne treba mi da netko kaže: ‘Bravo, Darijo!’. Ovo dolazi iz mojeg srca i duše. Pokušat ću pomoći svima kojima je to potrebno. Što više ljudi, to bolje. Predsjednik našeg kluba je jedina osoba koja pomaže Donbassu svaki dan. Znam da i on to radi iz srca. I zato i mi igrači radimo sve što možemo da pomažemo ljudima. U prosincu ću poslati još jednu humanitarnu pošiljku Donjecku. Siguran sam da će svi problemi uskoro doći svome kraju i da ćemo slaviti nogometne pobjede sa svojim navijačima na našem stadionu”.

Kazao je i da mu nedostaje igranje na stadionu i da svaki dan prati što se događa: “Nakon svake utakmice kažem dečkima da su svi golovi, sve pobjede naš dar Donbassu, Donjecku, navijačima Šahtara, kojima je trenutno teško”, poručio je.

Mandarine koje je Srna kupio u svojem rodnom Metkoviću stigle su u Donjeck ovog utorka, a do kraja tjedna bit će prevezene do svih osnovnih škola u dva kvarta. Primit će ih 23.143 djece, a uz mandarine je Srna poslao i posebne razglednice za svako dijete.

Index.hr

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije