Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HUMANITARNA AKCIJA U OŠ STJEPANA RADIĆA

DANI KRUHA Za djecu iz daleke Afrike i obnovu crkvenih orgulja prikupljene 32 tisuće kuna

“Na kraju ove uspješne proslave Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje učenici i djelatnici OŠ Stjepana Radića zahvaljuju svima koji su nas počastili svojim dolaskom i svojim prilogom pomogli da kroz ovaj nezaboravan doživljaj dijeljenja i pomaganja uspješno privedemo ovu našu humanitarnu akciju”

Objavljeno prije

U humanitarnoj akciji povodom obilježavanja manifestacije Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u OŠ Stjepana Radića Metković prikupljeno je 32.017,00 kuna.

U znak zahvalnost na kruhu i ostalim plodovima kojima nas zemlja daruje odlučili su dio prikupljenog novca podijeliti s djecom iz daleke Afrike. Na račun udruge Zdenac – Zdenac Milosrđa uplaćeno je 12.727,00 kuna za pet učenika koji će za navedeni iznos imati jednogodišnje školovanje, školsku uniformu, knjige, pribor za pisanje i jedan obrok dnevno. Udruga Zdenac – Zdenac Milosrđa, neprofitna je organizacija civilnog društva, koja svoj rad temelji na kršćanskim vrednotama. Osnovana je 2003. godine u Splitu na inicijativu časne sestre i misionarke Ljilje Lončar.

Preostali iznos, 19.290,00 kuna uručeno je fra Denisu Šimunoviću župniku Župe sv. Ilije u Metkoviću za popravak crkvenih orgulja.

– Za uspješnost ove naše humanitarne akcije zaslužni su naši vrijedni učenici, roditelji i učitelji koji su se svojim aktivnostima uključili i dali podršku ovoj našoj lijepoj zajedničkoj priči. Na kraju ove uspješne proslave Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje učenici i djelatnici OŠ Stjepana Radića zahvaljuju svima koji su nas počastili svojim dolaskom i svojim prilogom pomogli da kroz ovaj nezaboravan doživljaj dijeljenja i pomaganja uspješno privedemo ovu našu humanitarnu akciju, – poručili su iz OŠ Stjepana Radića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije