Ostanimo u kontaktu

DRAGE METKOVKE I DRAGI METKOVCI!

Dalibor Milan i Robert Doko svojim sugrađanima čestitali Dan grada i blagdan našega zaštitnika sv. Ilije

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan, sa svojim zamjenikom Robertom Dokom, uputili su čestitku svojim sugrađanima povodom Dana grada i blagdan našega zaštitnika sv. Ilije. Čestitku prenosimo u nastavku:

Drage Metkovke i dragi Metkovci!
Već drugu godinu proslava Dana grada i blagdan našega zaštitnika sv. Ilije odvija se pod posebnim epidemiološkim mjerama. Izostanak tradicionalnih programa i brojnih događanja na koje smo naviknuli neće nas spriječiti da u srcu budemo veseli i raspoloženi, i da u blagdanskom raspoloženju uživamo u zajedništvu i nadi da će sve nedaće s kojima smo se susreli proći i da će naša svakodnevnica uskoro biti oslobođena svake neizvjesnosti i straha.

Uvjeren sam da je naš grad spreman za novo razdoblje napretka i da je još mnogo posla pred nama kako bismo u novim okolnostima s kojima se sada suočavamo, nastavili Metković mijenjati nabolje i kako bismo svakom sugrađaninu i sugrađanki, svakom radniku, umirovljeniku i djetetu, svakoj obitelji osigurali dostojan život i perspektivnu budućnost.

U demokratskoj i slobodnoj Republici Hrvatskoj, izabrali smo sv. Iliju za zaštitnika našega grada. Životni put svetoga Ilije bio je prožet gorljivošću i borbenošću u obrani vjere i onih ljudskih vrijednosti koje i danas mogu poslužiti moralnom razvoju svakoga pojedinca, ali i cijeloga društva. Nadahnuti tradicijom i ponosom što pripadamo ovome gradu, slaveći našega zaštitnika, slavimo vjeru, život i opstojnost, slavimo vjernost hrvatskom narodu.

Stoga, u svoje osobno ime, u ime zamjenika Roberta Doke, predsjednika Gradskoga vijeća Grada Metkovića Hrvoja Bebića, gradskih vijećnika i svih gradskih djelatnika čestitam vam Dan Grada Metkovića i blagdan sv. Ilije, našega zaštitnika.

ZABAVA GARANTIRANA

Beach bar Limone na Kominsko ušće 13. kolovoza dovodi Tamburaški sastav Sanjalice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Kominsko ušće bogatije je za još jedan beach bar koji u ovim ljetnim vrućinama dođe kao mala oaza u pustinji. Prekrasni ambijent novootvorenog Limone bara osim svakodnevnih after beach partya 13. kolovoza dovodi dašak Slavonije u srce neretvanske doline.

Sve popularnii Tamburaški sastav Sanjalice u petak, 13. kolovoza, dan prije Maratona lađa na Neretvi pobrinut će se da ovogodišnji spektakl svima ostane u lijepom sjećanju.

Ulaz je besplatan, stoga vidimo se u Limone beach baru!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @beach_bar_limone

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije