Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

OŠ STJEPANA RADIĆA

Cvita Bebić i njena mentorica Marina Nikolić na svečanoj dodjeli Oskara znanja u Zagrebu

Objavljeno prije

Oskar znanja je najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Oskarom znanja se već 20 godina nagrađuju uspješni i izvrsni učenici i njihovi učitelji i nastavnici mentori. Svečanu dodjelu Oskara znanja organizirali su Agencije za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i uz potporu Hrvatske zajednice županija, objavili su na stranici OŠ Stjepana Radića Metković.

Među ovogodišnjim dobitnicima Oskara znanja u Zagrebu su i učenica OŠ Stjepana Radića Metković Cvita Bebić, ovogodišnja državna prvakinja na Natjecanju mladih tehničara u kategoriji Fotografija i njena mentorica Marina Nikolić, prof. kojoj je ovo sedmi Oskar znanja u posljednjih četrnaest godina.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije