Ostanimo u kontaktu

DAN HRVATSKIH VODA 2015.

Čistilo se korito Neretve

Objavljeno prije

Čišćenje korita Neretve

Svjetska udruga za očuvanje i zaštitu mora, rijeka i jezera, u svijetu poznata kao GUWAA Global Underwater Awareness Association, treću godinu za redom obilježila je ekološku akciju čišćenja mora, rijeka i jezera.

Dan hrvatskih voda 2015. nacionalna je akcija koja se istovremeno, 30. svibnja 2015. godine, provodila u više od 30 gradova u cijeloj Hrvatskoj. Grad Metković s Turističkom zajednicom Grada Metkovića, Ronilačkim klubom Neretva i Udrugom lađara Sv. Ilija i ove se godine se pridružio akciji čišćenja mora, rijeka i jezera.

Kako je to izgledalo u Metkoviću pogledajte u foto galeriji:

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije