Ostanimo u kontaktu

KAKO USPJETI U POST-COVID VREMENU

Centar za poduzetništvo DNŽ poziva na virtualno predavanje ‘Kako povećati motivaciju i samomotivaciju’

Objavljeno prije

U sklopu svog programa aktivnosti na temu „Kako uspjeti u Post-Covid vremenu“, Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje „Kako povećati motivaciju i samomotivaciju“ koje će se održati u četvrtak, 04. veljače 2021. godine s početkom u 10 sati.

U posljednjem u nizu predavanja prof. dr. Velimira Sriće, obradit će se teme:

  • teorija i modeli motivacije;
  • pet temelja uspješnog motiviranja;
  • motivacijsko vođenje sastanaka; poticanje inicijativnosti, izricanje pohvale;
  • strategija isprike;
  • upozoravanje na greške, stvaranje poticajnih međuljudskih odnosa.

O predavaču

Predavač je prof. dr. Velimir Srića, renomirani stručnjak iz područja leadershipa koji je kao profesor imao prigodu i čast odgajati neke od najuspješnijih menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj, regiji, SAD-u  i Kini. Jedan je od pionira promicanja razvoja kreativnosti u Hrvatskoj i ekspert Svjetske banke za Change Management.

Prof. dr. Velimir Srića završio je Ekonomski fakultet i magisterij na FER-u. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA na Columbia University, New York i doktorat iz menadžerske informatike. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član Hrvatske vlade. Bio je Jedan od osnivača Hrvatsko-američkog društva i Hrvatskog europskog pokreta. Počasni je član HHO i hrvatskog ogranka Rimskog kluba. Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship, nagrada Zlatno pero društva novinara Hrvatske i Josip Juraj Strossmayer za znanost.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

– poveznice:  https://forms.gle/WrZH5GdgdrSyDbaK6
– maila: dcp@dcp.hr
– telefona: 020/418-401

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U srpnju 90 posto više turističkih dolazaka nego u istom razdoblju lani

Objavljeno prije

Tijekom srpnja 2021. godine na području Dubrovačko-neretvanske županije ostvareno je 254.717 dolazaka, što je u usporedbi sa istim periodom 2020. godine porast od 90%. U srpnju 2021. godine ostvareno je 1.437.483 noćenja, što čini 65% više noćenja nego u istom period 2020. godine.
Najviše noćenja ostvarili su gosti iz Poljske, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Bosne i Hercegovine i Češke.

Od početka godine do kraja srpnja ostvareno je 393.415 dolazaka i 2.070.799 noćenja. U usporedbi s istim periodom 2020. godine ostvareno je 60% više noćenja.

U usporedbi s 2019. godinom u srpnju je ostvareno 69% noćenja 2019. godine, a od početka godine do kraja srpnja 43% noćenja ostvarenih u rekordnoj 2019. godini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije