Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

PROSLAVA UZ POKLONE I ČESTITKU

Božićno druženje, uz prigodan domjenak u Karate klubu Metković

Objavljeno prije

Karate klub Metković je upriličio svojim članovima Božićno druženje, uz prigodan domjenak.

Četrdeset i pet polaznika karate škole Karate kluba Metkovića proveselilo se tradicionalno na njihovoj zabavi, gdje su pjesmom i plesom proslavili završetak karate škole za 2019. Nakon zabave istima su od strane uprave podijeljeni Božićni pokloni.

Pedeset i jednom natjecatelju kluba nakon njihove Božićne zabave i domjenka, podjeljene su od strane sponzora klupske TRENERKE..

Projekat nabavke trenerki osigurali su RODITELJI i sponzori, ELMET, (vl.Davor Žderić) K&D AUTO ( vl.Kristijan Krstičević), PROFILI.hr (vl.Mario Mihaljević), PEKARNA KLAS (vl.Pjeter Konaj), Joško Grljušić, CONTROLMATIK (posrednik Matko Jerković) i ELMONT-PROM (vl.Ivan Geljić). Uprava kluba im se duboko zahvaljuje, jer su svojim nesebičnim darivanjem, ovog Božića donijeli osmijeh na lice 96 djece.

Po završetku natjecateljske sezone 2019 uprava kluba se ovim putem zahvaljuje za nesebičnu pomoć svom GLAVNOM SPONZORU Gradu METKOVIĆU koji je kroz ŠPORTSKU ZAJEDNICU GRADA, sukladno planiranom, izvršio sve obveze prema klubu pravovremeno, zbog čega klub nije imao nikakvih poteškoća u radu.

Također hvala i drugim sponzorima kluba Dubrovačko-Neretvanskom KARATE SAVEZU, VOLARE-Concepts i Frizerskom salonu NELA ART HAIR.

Veliko hvala uprava kluba upućuje i gradskom portalu METKOVIĆ NEWS što je svako natjecanje i događanje objavio javno, bez ikakve nadoknade.

Uprava kluba želi SRETAN BOŽIĆ I NOVU 2020, svojim članovima, roditeljima, sponzorima, medijima, karate prijateljima i svim simpatizerima kluba, uz puno ZDRAVLJA i BOŽIJEG BLAGOSOVA u izobilju..

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pet osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o deset osoba muškog spola i deset osoba ženskog spola: pet iz Dubrovnika i Metkovića, tri iz Župe dubrovačke i Korčule te dvije iz Konavala i Ploča.

Izliječene su 32 osobe: 12 iz Dubrovnika, deset iz Metkovića, dvije iz Korčule, Ploča i Slivnog, jedna iz Župe dubrovačke i Smokvice te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 709 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 102 720 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus.

U samoizolaciji je 626 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 915 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije